Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
1935 posts

Uber Geek
+1 received by user: 383

Subscriber

  Reply # 1895740 5-Nov-2017 22:38
Send private message

Jase2985:

 

dont hold your breath

 

previous issues have taken months and months to fix

 

 

The problems with network discovery are long gone, thank goodness. The old netbios is back and it works fine.

 

OP, with network tab active, rt click the heading row and tick Network Discovery to display the discovery method being used. Useful check.


7847 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2588

Subscriber

  Reply # 1895751 6-Nov-2017 04:53
Send private message

you say that, but then why does it work one day and disappear the next when you change nothing?


 
 
 
 


1935 posts

Uber Geek
+1 received by user: 383

Subscriber

  Reply # 1896072 6-Nov-2017 14:43
Send private message

Jase2985:

 

you say that, but then why does it work one day and disappear the next when you change nothing?

 

 

If it was an update problem I think I would have experienced it, or, at least, heard of several with the problem. 

 

Of course, it could be caused by an update because of your specific setup.

 

Why not start another thread with more detail of your situation?

 

 


7847 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2588

Subscriber

  Reply # 1897650 8-Nov-2017 16:37
Send private message

because I doesn't worry me enough to, like I said I have a shortcut to the computer so just use that for now


869 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 30


  Reply # 1897672 8-Nov-2017 17:38
Send private message

Actually I think I might be having the same or similar problem. At first a few months ago, windows started asking me for login details to get into the network shares of the other PC, and then stopped connecting altogether unless I reboot the PC I'm trying to connect with. Team viewer still connects fine to the server, but I can't get to the shared drives/folders.


1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.