Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 | 3 | 4
Frontliner

67 posts

Master Geek


  #546915 18-Nov-2011 14:26
Send private message

Has any progress been made with this problem?

System
521 posts

Ultimate Geek


  #546923 18-Nov-2011 14:43
Send private message

I am still having this problem so it hasn't been fixed yet.




PC: 3.3ghz Core i5-2500, 8gb DDR3, ATI Radeon 5850, 27" QHD IPS Monitor

Mobile Phone: iPhone 5 32gb Graphite.


 
 
 
 


Nebbie
458 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #546932 18-Nov-2011 15:06
Send private message

If your complaining I guess not, Ive contacted Mediaworks a number of times and nothing is being done. If you want to call them and bug them too be my guest, they seem pretty useless.

EDIT: I called them again, and their IT "guy" seems like theres one guy is not answering or not there.




---------------------------------------------------------------
Nebukadnessar


farcus
1152 posts

Uber Geek


  #546937 18-Nov-2011 15:16
Send private message

yeah - don't hold your breath waiting for TV3 to fix the problem or even look into it.

I've reported the problem more than twenty times over the past eight months and have yet to receive one single reply.

Frontliner

67 posts

Master Geek


  #546942 18-Nov-2011 15:20
Send private message

I'm surprised even slingshot can't get a reply from mediaworks. I'm sure there are many thousands of people on AYCE that have this issue.

farcus
1152 posts

Uber Geek


  #546945 18-Nov-2011 15:26
Send private message

I highly doubt that the problem is anything at all to do with AYCE or even slingshot.
I've been asking around since the thread started and almost everyone who has checked (on various isps - none of them slingshot) has noticed the same issue.

Frontliner

67 posts

Master Geek


  #546948 18-Nov-2011 15:31
Send private message

I wouldn't be surprised is TV3's geoblock was inadvertently blocking the 101.98.XXX.XXX IP range as international

 
 
 
 


Nebbie
458 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #546961 18-Nov-2011 15:48
Send private message

Frontliner: I wouldn't be surprised is TV3's geoblock was inadvertently blocking the 101.98.XXX.XXX IP range as international


last week I spoke with someone ad they said every time a new IP range is added it needs to be manually added and their side is very out of date.




---------------------------------------------------------------
Nebukadnessar


farcus
1152 posts

Uber Geek


  #546973 18-Nov-2011 15:58
Send private message

I also doubt that it is an IP blocking issue.
The people who I have asked to check (who unlike me are in NZ) also report that if you are persistent and continually hit reload then the content will eventually load.

Frontliner

67 posts

Master Geek


  #546980 18-Nov-2011 16:11
Send private message

Judging by what Nebbie said, for AYCE customers it seems to be an IP related issue on mediaworks end.

Nebbie
458 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #547036 18-Nov-2011 18:24
Send private message

Hi Guys

After a one our conversation with a guy from mediaworks I belive this should be working now.
Ive tested and confirmed its working however its possible we may get some errors.

Long story short if anyone gets any issues with ondemand.tv3.co.nz please contact me directly with your IP address, there may be issues with IP address at the higher end of our new range according to mediaworks.

Thanks
Bevin




---------------------------------------------------------------
Nebukadnessar


farcus
1152 posts

Uber Geek


  #547040 18-Nov-2011 18:50
Send private message

hmmmmm . . .

interesting for me here in Japan.

I loaded a Campbell Live episode.
Initially the "there is a problem" screen came up but after about ten seconds it just started playing without any intervention.

By brother who is on Telecom took a look and it still took him three attempts to get the content to load - which seems to be an improvement.

farcus
1152 posts

Uber Geek


  #547051 18-Nov-2011 19:24
Send private message

oh no - spoke too soon.

seems the quick load was just a one off.
Seeing no improvement here at all after trying to load other episodes.

Of course all the advertising loads immediately. :-(

System
521 posts

Ultimate Geek


  #547055 18-Nov-2011 20:00
Send private message

The videos will launch now, however I am having a new issue which is that the videos will pause and not play any further every couple of minutes and I have to refresh the page and jump to the place it paused to continue playing it.




PC: 3.3ghz Core i5-2500, 8gb DDR3, ATI Radeon 5850, 27" QHD IPS Monitor

Mobile Phone: iPhone 5 32gb Graphite.


tangent
14 posts

Geek


  #547073 18-Nov-2011 21:15
Send private message

for me that was the issue the whole time, it just started getting progressively worse. We are not talking about a block here.
the ads are hosted at tv3 the content is hosted at telstra. so its something to with the route to the ISP

1 | 2 | 3 | 4
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic





News »

Huawei launches IdeaHub Pro in New Zealand
Posted 27-Oct-2020 16:41


Southland-based IT specialist providing virtual services worldwide
Posted 27-Oct-2020 15:55


NASA discovers water on sunlit surface of Moon
Posted 27-Oct-2020 08:30


Huawei introduces new features to Petal Search, Maps and Docs
Posted 26-Oct-2020 18:05


Nokia selected by NASA to build first ever cellular network on the Moon
Posted 21-Oct-2020 08:34


Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.