Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26
ledestin
6 posts

Wannabe Geek


  #639125 11-Jun-2012 17:11
Send private message


Hi,  



Can you please PM me some tracert's to the sites you are having issues with? Please include your account number in that message, I would suggest removing it from here.

Thanks,
Ben


Hi,

I've sent you a PM. How do I remove the account number from the message?
I don't see any buttons to edit or remove the message.

Thanks.

Detruire
1296 posts

Uber Geek


  #639387 12-Jun-2012 03:08
Send private message

ledestin: How do I remove the account number from the message?
I don't see any buttons to edit or remove the message.

Thanks.

You can only edit your post for so long (30 minutes?) after posting.

The best thing to do would be to report the post or contact a mod or admin about it.




rm *


 
 
 
 


insane
2416 posts

Uber Geek

Trusted
Subscriber

  #640098 13-Jun-2012 11:08
Send private message

Can someone from Slingshot please PM me to collect info and explain why you have cut off my VDSL connection that I have with another provider.

You've left me with a Slingshot Dial tone on what was my NAKED VDSL line.. am really not impressed.

Slingshot

1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #640105 13-Jun-2012 11:16
Send private message

insane: Can someone from Slingshot please PM me to collect info and explain why you have cut off my VDSL connection that I have with another provider.

You've left me with a Slingshot Dial tone on what was my NAKED VDSL line.. am really not impressed.


Hi, 



You can PM this account for contact with us. Were you moving to Slingshot from another provider?

Thanks,
Ben






Slingshot

1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #640107 13-Jun-2012 11:16
Send private message

insane: Can someone from Slingshot please PM me to collect info and explain why you have cut off my VDSL connection that I have with another provider.

You've left me with a Slingshot Dial tone on what was my NAKED VDSL line.. am really not impressed.


Hi, 



You can PM this account for contact with us. Were you moving to Slingshot from another provider?

Thanks,
Ben






Gouda
9 posts

Wannabe Geek


#642922 19-Jun-2012 08:50
Send private message

So I went to download our bill for June just now... it seems we've been billed for 'Broadband 100' 12 times, resulting in us owing $720! Laughing

I assume this is a mistake.. right? Anyone from Slingshot care to help me out on this one!?

JoeM
44 posts

Geek

Trusted

  #642934 19-Jun-2012 09:07
Send private message

Gouda: So I went to download our bill for June just now... it seems we've been billed for 'Broadband 100' 12 times, resulting in us owing $720! Laughing

I assume this is a mistake.. right? Anyone from Slingshot care to help me out on this one!?


Hi,

Yes. Sorry! Its happened to many customers on last nights billing cycle.

A fix is underway, Shouldnt be long.

Cheers,
joe.




Joe M.
Slingshot Technical Centre Manager

 
 
 
 


cakeking
37 posts

Geek


  #656691 16-Jul-2012 21:28
Send private message

Hey Slingsht and others,

Just wondering if I can get some unofficial help. I know the support team aren't supposed to help setup hardware that is not on the approved list......so I was hoping to get some unofficial help.

I am a relatively new Slingshot customer and pretty much a noob when it comes to anything highly technical. I managed to get the internet working and somehow I can receive phone calls with my italk number, but I can't place phone calls.

I have a Linksys/Cisco WAG310G originally set up and used with voip calling with xnet, so I had hoped that it would be ok with Slingshot.

I can't find any set by step instructions on how to set up voice services (even looked for random ones that I could use and just input slingshot settingd instead)

If i can't place calls then I can't rack up any toll calls, so it is kind of in Slingshots best interest.

If anyone can help I'd greatly appreciate it.

Thanks

Nebbie
458 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #656774 17-Jul-2012 00:03
Send private message

What happens when you try and make a call?
And if you use a soft-phone what error do you get? EG: 403

Those routers are usually ok with VoIP




---------------------------------------------------------------
Nebukadnessar


cakeking
37 posts

Geek


  #660387 23-Jul-2012 14:31
Send private message

Sorry for not getting back to you sooner Nebbie - I appreciate your response, I just didn't have time to do anything about it until last night. Until then I actually hadn't used the softphone before. Anyway, I set that up and I could call out fine - so I copied all of the settings from that (display name, Password, auth ID etc etc) and updated my voice settings on the router. I haven't tested it yet but fingers crossed this fixed the problem (I have a strong suspicion i had my account password in there instead of the italk one).

I'll update in a few hours when I get home.

Thanks
Regards,
cakeking

Starkey
67 posts

Master Geek


  #660672 23-Jul-2012 23:02
Send private message

Anyone know if SS is having issues with Akami i think its part of TwitchTV, just noticed most if not all live streams are really choppy, i use Networx to check bandwidth and my connection doesn't go over 50Kb/s  even 360p is struggling.

cakeking
37 posts

Geek


  #660811 24-Jul-2012 09:15
Send private message

Nebbie: What happens when you try and make a call?
And if you use a soft-phone what error do you get? EG: 403

Those routers are usually ok with VoIP


Softphone calls out fine, unfortunately my phone doesn't. The dial tone when I pick the phone up sounds like a business phone before you dial 1 to get a line out, when I dial a number there is a long pause then an engaged tone in that same higher business line pitch.

I must have/not have some settings on my router?

Slingshot

1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #660849 24-Jul-2012 10:20
Send private message

Starkey: Anyone know if SS is having issues with Akami i think its part of TwitchTV, just noticed most if not all live streams are really choppy, i use Networx to check bandwidth and my connection doesn't go over 50Kb/s  even 360p is struggling.


Hi, 

No known issues at this stage.

Can you please PM me some more information regarding this?

I need;

- Account number,mobile number, slingshot email address(to find your slingshot account).

- Ping tests, tracert tests to the site itself.

- Speed tests on slingshot speedtest server and other if you like.

Following this I will be able to look into the issue from my end and hopefully place an issue.

Thanks, 
Ben




aengusj
8 posts

Wannabe Geek


  #667376 4-Aug-2012 10:51
Send private message

hi - recently moved house and took our broadband connection with us. Ever since moving into the new house there's been frequent disconnections, along with great difficultly reconnecting (sometimes taking up to half an hour). I've tried two seperate DSL modems (a tp-link TD-W8920G and a netgear N600 DGND3700v2). the Tp-link is generally the most successful at connecting though it also needs to have multiple attempts before the login process actually works. The Netgear connects once in a blue moon. Settings haven't changed, credentials are fine. The modems both sync at a decent speed (19mbps/1.2mbps) but then struggle to get any further. Reboot/reset the connection - modem tries again and sometimes it works, sometimes it doesn't. When we moved we were told by someone at slingshot that there was no free ports in the cabinet that we're wired to, but then suddenly it was possible to activate our line after I rang again and asked for an update.Is the cabinet being overloaded or something? Pretty frustrating when the only thing that has changed has been our address. Account number is

Slingshot

1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #667378 4-Aug-2012 10:53
Send private message

aengusj: hi - recently moved house and took our broadband connection with us. Ever since moving into the new house there's been frequent disconnections, along with great difficultly reconnecting (sometimes taking up to half an hour). I've tried two seperate DSL modems (a tp-link TD-W8920G and a netgear N600 DGND3700v2). the Tp-link is generally the most successful at connecting though it also needs to have multiple attempts before the login process actually works. The Netgear connects once in a blue moon. Settings haven't changed, credentials are fine. The modems both sync at a decent speed (19mbps/1.2mbps) but then struggle to get any further. Reboot/reset the connection - modem tries again and sometimes it works, sometimes it doesn't. When we moved we were told by someone at slingshot that there was no free ports in the cabinet that we're wired to, but then suddenly it was possible to activate our line after I rang again and asked for an update.Is the cabinet being overloaded or something? Pretty frustrating when the only thing that has changed has been our address. Account number is


Hi, 

Would suggest removing your account number from here since its a public forum. 



Can you please PM me and I'll look into this for you.



Thanks,
Ben




1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS1621+ 
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.