Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | 2 
172 posts

Master Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 786584 25-Mar-2013 11:37
Send private message

Looks like we are all connected again.

677 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 27

Trusted

  Reply # 786599 25-Mar-2013 12:02
Send private message

Good to hear.
Ill raise it as an issue to the support manager, its starting to become a common issue with UFF.

Paul




meat popsicle

172 posts

Master Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 786607 25-Mar-2013 12:20
Send private message

greminn: Looks like we are all connected again.


Weirdly: we can get 100Mbit to speedtest.orcon.net.nz but anywhere else we only get 30Mbit. Thats using speedtest.net to every server listed there (including Orcon), my company backup VM we have in the Orcon data center and our main equitpment at Vocus (connected at 100Mbit to APE)... plus anywhere else you care to list :)



1 | 2 
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.