Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


18 posts

Geek


Topic # 116914 13-May-2013 21:55
Send private message

For the last month Ive been experiencing disconnects every night at 11:30 plus many other disconnects throughout the night. I've called up orcon many times and all they tell me to do is reset my router and do a factory reset which ive done 3 times now with no positive outcome. Can someone from Orcon please help me resolve this problem.

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2
19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 817052 13-May-2013 22:00
Send private message

Do you have a house alarm?

Have you done any other basic fault checking on your side like an isolation test?

Have you got a master filter on the line coming into the house?

Search Geekzone for posts by Peter Reader to be honest I don't think this is a Orcon issue



18 posts

Geek


  Reply # 817056 13-May-2013 22:04
Send private message

I do have a house alarm although it isnt monitored, I've done isolation tests and Im not sure on the master filter. I've been with orcon for over a year now but I've only started having problems since last month.

19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 817058 13-May-2013 22:07
Send private message

Have you got a master splitter on the house alarm? The alarm does not need to be monitored for it to try and grab the line

Webhead
2125 posts

Uber Geek
+1 received by user: 691

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 817061 13-May-2013 22:11
Send private message

BTW: If its not something wrong on your end, you can try to contact socialmedia@team.orcon.net.nz - thats the address Orcon usually asks people to contact when they have problems.




1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817064 13-May-2013 22:12
Send private message

Viscery: For the last month Ive been experiencing disconnects every night at 11:30 plus many other disconnects throughout the night. I've called up orcon many times and all they tell me to do is reset my router and do a factory reset which ive done 3 times now with no positive outcome. Can someone from Orcon please help me resolve this problem.


PM me your username or account number and I'll have the team check the line.




Regards FireEngine


2282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 370

Trusted
Subscriber

  Reply # 817071 13-May-2013 22:14
Send private message

jarledb: BTW: If its not something wrong on your end, you can try to contact socialmedia@team.orcon.net.nz - thats the address Orcon usually asks people to contact when they have problems.


Whatever happened to good old support@ addresses?

1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817072 13-May-2013 22:16
Send private message

insane:
jarledb: BTW: If its not something wrong on your end, you can try to contact socialmedia@team.orcon.net.nz - thats the address Orcon usually asks people to contact when they have problems.


Whatever happened to good old support@ addresses?


Nothing ;-) they all work fine, give you a reference number by automatic reply and confirm we've received the issue...




Regards FireEngine


Webhead
2125 posts

Uber Geek
+1 received by user: 691

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 817073 13-May-2013 22:16
Send private message

Its social media now you know. It seems like the new currency is social spread. The more people can see your troubles, the more likely it is you will get help...






18 posts

Geek


  Reply # 817074 13-May-2013 22:17
Send private message

Did you receive my pm fireengine?

1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817077 13-May-2013 22:18
Send private message

Viscery: Did you receive my pm fireengine?


Not yet.




Regards FireEngine




18 posts

Geek


  Reply # 817080 13-May-2013 22:20
Send private message

Just sent it again now

1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817081 13-May-2013 22:22
Send private message

Viscery: Just sent it again now


I'm getting "You have a new message" notifications by email....but there is no message when I look.

How do I email Geekzone Support?? ;-)




Regards FireEngine




18 posts

Geek


  Reply # 817082 13-May-2013 22:23
Send private message

Haha check again, I think it wasnt going through because I was putting the url in the subject line :/

1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817083 13-May-2013 22:23
Send private message

Viscery: Just sent it again now


Got one/first copy, must be a satellite delay.




Regards FireEngine


1207 posts

Uber Geek
+1 received by user: 231

Trusted

  Reply # 817090 13-May-2013 22:34
Send private message

Cool, can see your history, will get the team to check into the issue.




Regards FireEngine


 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.