Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




3 posts

Wannabe Geek


Topic # 150269 17-Jul-2014 08:36
Send private message

Hi all,

First time post, found this place after googling trouble shooting Orcon UFB related issues and it seemed this was the spot to come to for help.
I've had the install completed at home, the modem was plugged in, and everything turned on. I was told by the technician to wait a few hours before calling Orcon to turn the service on.
A couple of hours later I called Orcon and thewy advised that the connection was made, so I was looking forward to finally getting onto the net at home (haven't had it at home for weeks whilst I waited for this install), unfortunately, it was not to be.

Jumping onto the phone support didn't see a lot of help either. I was advised numerous times to reset the modem through the pinhole at the back, which yielded no result.
I have three lights on the black box (apologies, I'm not that techy...) that is attached to the wall, the customer support I spoke to indicated that the lights were the correct ones.
On the white modem, I'm showing solid green in the following, power, dsl, WAN and wireless. The internet light is dead.

Customer support indicated that I will have to wait another three business days for a tech support to get back to me and that I would have to be home from work for the tech to do his thing.
This obviously isn't great, not only because I've already been waiting a few weeks, but also because I've already had to take time off work twice for this install, and any more than that is starting to really push it. I've got bills to pay after all.

In short, I'm really hoping that someone here, might be able to suggest something that I could try from my end, or even suggest to customer services to try on their end when I once again call them tonight.


Any help is really appreciated.

Filter this topic showing only the reply marked as answer Create new topic
I fix stuff!
1711 posts

Uber Geek
+1 received by user: 382

Trusted
Vocus
Subscriber

  Reply # 1090381 17-Jul-2014 08:47
Send private message

Can you PM me your account number?



3 posts

Wannabe Geek


  Reply # 1090384 17-Jul-2014 08:50
Send private message

You've got mail :)

 
 
 
 


I fix stuff!
1711 posts

Uber Geek
+1 received by user: 382

Trusted
Vocus
Subscriber

  Reply # 1090404 17-Jul-2014 09:13
Send private message

Thanks!

Have identified the issue and are discussing with the local fibre company to resolve ASAP.




3 posts

Wannabe Geek


  Reply # 1090426 17-Jul-2014 09:25
Send private message

Thank you Sounddude, I really appreciate it.

I fix stuff!
1711 posts

Uber Geek
+1 received by user: 382

Trusted
Vocus
Subscriber

  Reply # 1090599 17-Jul-2014 11:58
One person supports this post
Send private message

Resolved!

Hope you enjoy your new fibre service. Sorry for the inconvenience!


Filter this topic showing only the reply marked as answer Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.