Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




3761 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2276

Trusted
Spark NZ

Topic # 32894 26-Apr-2009 17:52
Send private message

I have been using this for some time on my Orcon connection and it has fine, but for the last few days (week or 2 maybe) it has failed to work and gives "A parsing error occured (S2)" in the tooltip.

This is the FF extension I am talking about:

http://netusage.iau5.com/

My login details are ok, and I can see usage on the Orcon page, but Net Usage checker seems to have been broken... I presume Orcon made some small changes to the presentation of the data, or the feed for the extension has broken or changed format...

Anyone else in the same boat? Please don't recommend TUC. I don't want a separate application...

Cheers - N

Create new topic
637 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 92

Trusted
Subscriber

  Reply # 209534 26-Apr-2009 19:02
Send private message

Did you try uninstalling/reinstalling the addon? What about using another user account/profile?



3761 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2276

Trusted
Spark NZ

  Reply # 209562 26-Apr-2009 20:13
Send private message

Nope... I didn't try uninstalling and reinstalling it... I didn't make any changes so I'd prefer to figure out why it's broken and see if anyone else has the same issues first...

How about "Is anyone else currently using Net Usage with Orcon successfully?"

Account / Profile.... No... Again, I didn't make any changes and nothing else is exhibiting weirdness.

Cheers - N

 
 
 
 


370 posts

Ultimate Geek

Trusted

  Reply # 209588 26-Apr-2009 21:53
Send private message

For the past couple of weeks I have also had this problem. It isn't a problem with the Net usage addon itself. However after continually persisting I found help on the net usage home page.

If you get a parsing error, first download the latest version and restart Firefox. If the problem persists, please send me the file netusage_debug.txt located in your firefox profile folder. (normally, C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\* or C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\* for Vista) Email address can be found at the end of this page.


Hope that helps. After upgrading to the latest version and reinstalling Firefox it seems to have fixed itself.


 






3761 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2276

Trusted
Spark NZ

  Reply # 209590 26-Apr-2009 22:10
Send private message

Thanks for that - I tried that and it's still broken.... a bit more poking on the whirlpool forums suggests that Orcon have changed their pages in some way and I have emailed the error log to the author of the program...

I'll update here when I hear back from him...

Still interested to know if anyone else on Orcon has this usage meter currently working for them.

Cheers - N

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.