Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




2 posts

Wannabe Geek


Topic # 132214 13-Oct-2013 01:12
Send private message

I was just trying to watch Downton Abbey. The freeview website suggested I do a factory reset to see if I could get Prime, now they've changed the way they broadcast. So I accidentally selected Erase All Channel Data which promptly erased all my channels. Well, they're still there in the Channel Edit menu, but when they don't come up in the auto search/scan anymore like it used to, and when I change channels it tells me what each channel is supposed to be (like it used to) but just says No (or Bad) Signal. Except for not getting Prime, at least I got the other freeview channels before I messed around with it. Now nothing! And I can't find any information on the Internet about the manufacturer or a manual. Help?

Create new topic
547 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 13


  Reply # 914291 13-Oct-2013 11:07

Hi, what is the model of your decoder? We can't help without that!




don't mess with me.... i'm the hd insider....

734 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 84

Trusted

  Reply # 914296 13-Oct-2013 11:20
Send private message

HD
The answer is in the heading, it's a Gog ;-)

I would do a factory reset , then an auto tune on FTA only, or a manual tune on 12456 &
make sure you tick network search

 
 
 
 


547 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 13


  Reply # 914297 13-Oct-2013 11:24

oops, never heard of a Gog. Now I'm all agog...




don't mess with me.... i'm the hd insider....

51 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 914485 13-Oct-2013 22:16
Send private message

I've had exactly this happen on my Windows Media Centre 7 (2 x hauppauge Nova-S).

For 2 + years this box has been feeding me my freeview TV. Just the other night I noticed All of my channel data had comopletely gone. I could still watch a few channels but none of the EPG information was there and Prime had completely disappeared.

I tried to get them back using this thread (which was a great help setting my box up initially): 

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=83&topicid=30754

And it's worked, I have all my EPG information back!

BUTTTTTT

Prime has still completely disappeared. 

Don't mean to hijack this thread, but thought what happened to you might be related to what happened to me somehow.

Has anyone else lost prime on their DVB-S setup?



51 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 914487 13-Oct-2013 22:19
Send private message

Well, duh.

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=83&topicid=131103 

Prime shut down on Freeview 12456 and is now on 12707

Jeez.

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.