Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
1 | ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ... | 89


You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1749281 28-Mar-2017 11:01
Send private message quote this post

phoenixx:

 

 Hi Josh and anyone else with the following problem:

 

During playback, if I pause the recording for more than a few seconds, when I unpause it I get a notification, "playback aborted due to invalid/corrupt content". So I have to play it again from the beginning and fast forward to where I was and repeat if I pause playback again. This is happening on playback on different recordings.

 

ALSO when I press play again and am asked "resume playback, yes/no" and I click yes, it plays from the beginning of the recording and NOT from where it is supposed to.

 

Yesterday morning the box updated itself but the issue is still happening.

 

Also when I stop the recording it carries on playing (sound only, no picture) even though the on screen menu shows it as stopped. It's now very difficult to watch anything!

 

Please can you help?

 

 

Will get back to you on this, 





 

 

Josh Hill 




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1750063 29-Mar-2017 12:29
Send private message quote this post

Christene:

 

Taniachch: Yes, I had made sure it was up to date, everything was up to date, and we were getting both sound and vision problems from the device. Also, the on screen display was unsatisfactory for us as well, very weird way of showing movies in series view, and too small a font/colours not nice. We experimented, but for my older mother in law, nothing was simple/easy to read, and with the other issue of not recording correctly, we returned the box under the conditions of the CGA and have decided not to use the T2200 in future. We're waiting to see if anything new comes out.

Thanks for the reply Josh, but I'll be unsubscribing from the forum. Good luck to everyone else experiencing problems, I hope they get resolved.

Christine.

Was this not you Christene? I know spelt differently, but still you isn't it?

 

 

 

Nope, different christine sorry   I think that had a T on the side, I have a C next to mine.     Too many Christines :-)  (I used Christene as Christine was taken from memory)

 

I still have my box, which is working fine (now!), but mum has hers and hers isnt.   still multiple issues on hers - ie banner coming up, sound issues and the remote issue.     

 

 

 

 

After the latest update, is your Mother having the same issues?





 

 

Josh Hill 


 
 
 
 




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1750064 29-Mar-2017 12:30
Send private message quote this post

We are also updating channel logos that are missing / outdated and will be supplied in a future update





 

 

Josh Hill 


28 posts

Geek


  Reply # 1750240 29-Mar-2017 16:13
Send private message quote this post

joshhill96:

 

Christene:

 

Taniachch: Yes, I had made sure it was up to date, everything was up to date, and we were getting both sound and vision problems from the device. Also, the on screen display was unsatisfactory for us as well, very weird way of showing movies in series view, and too small a font/colours not nice. We experimented, but for my older mother in law, nothing was simple/easy to read, and with the other issue of not recording correctly, we returned the box under the conditions of the CGA and have decided not to use the T2200 in future. We're waiting to see if anything new comes out.

Thanks for the reply Josh, but I'll be unsubscribing from the forum. Good luck to everyone else experiencing problems, I hope they get resolved.

Christine.

Was this not you Christene? I know spelt differently, but still you isn't it?

 

 

 

Nope, different christine sorry   I think that had a T on the side, I have a C next to mine.     Too many Christines :-)  (I used Christene as Christine was taken from memory)

 

I still have my box, which is working fine (now!), but mum has hers and hers isnt.   still multiple issues on hers - ie banner coming up, sound issues and the remote issue.     

 

 

 

 

After the latest update, is your Mother having the same issues?

 

 

 

 

Hi

 

All fixed thanks very much.  It was fixed on Saturday, not suer if thats when the update went out but issue went away then.

 

Thanks!!

 

Christine

 

 




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1756244 4-Apr-2017 12:17
Send private message quote this post

Christene:

 

joshhill96:

 

Christene:

 

Taniachch: Yes, I had made sure it was up to date, everything was up to date, and we were getting both sound and vision problems from the device. Also, the on screen display was unsatisfactory for us as well, very weird way of showing movies in series view, and too small a font/colours not nice. We experimented, but for my older mother in law, nothing was simple/easy to read, and with the other issue of not recording correctly, we returned the box under the conditions of the CGA and have decided not to use the T2200 in future. We're waiting to see if anything new comes out.

Thanks for the reply Josh, but I'll be unsubscribing from the forum. Good luck to everyone else experiencing problems, I hope they get resolved.

Christine.

Was this not you Christene? I know spelt differently, but still you isn't it?

 

 

 

Nope, different christine sorry   I think that had a T on the side, I have a C next to mine.     Too many Christines :-)  (I used Christene as Christine was taken from memory)

 

I still have my box, which is working fine (now!), but mum has hers and hers isnt.   still multiple issues on hers - ie banner coming up, sound issues and the remote issue.     

 

 

 

 

After the latest update, is your Mother having the same issues?

 

 

 

 

Hi

 

All fixed thanks very much.  It was fixed on Saturday, not suer if thats when the update went out but issue went away then.

 

Thanks!!

 

Christine

 

 

 

 

 

 

No worries





 

 

Josh Hill 


1168 posts

Uber Geek
+1 received by user: 69


  Reply # 1760130 10-Apr-2017 11:45
Send private message quote this post

Hey everybody, 

 

It's been a long time and I'm happy to be back. 

 

I've got a Dish TV aerialBox and I've got what might well be a stupid question, but here goes. 

 

To log in to the TVNZ app I need to put in my email and password. The only input device I've got is the remote control. I've tried using it as an alpha-numeric key board and that doesn't work, I've tried hitting the T-TXT button and that doesn't work. I've tried everything I can find in the menu. 

 

I know this is one of those simple things that I'm just not seeing. Anybody able to help? 

 

Jack





Didn't anybody tell you I was a hacker?

31 posts

Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 1760145 10-Apr-2017 12:08
One person supports this post
Send private message quote this post

Hi
From memory i think you have to use the up and side buttons that are around the "ok" button. Takes ages and is a pain in the*) a***.

6994 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2220

Subscriber

  Reply # 1760340 10-Apr-2017 16:35
Send private message quote this post

yep pretty sure its just the arrows and the ok button




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1761885 11-Apr-2017 21:50
Send private message quote this post

crackrdbycracku:

 

Hey everybody, 

 

It's been a long time and I'm happy to be back. 

 

I've got a Dish TV aerialBox and I've got what might well be a stupid question, but here goes. 

 

To log in to the TVNZ app I need to put in my email and password. The only input device I've got is the remote control. I've tried using it as an alpha-numeric key board and that doesn't work, I've tried hitting the T-TXT button and that doesn't work. I've tried everything I can find in the menu. 

 

I know this is one of those simple things that I'm just not seeing. Anybody able to help? 

 

Jack

 

 

 

 

Arrow buttons and OK Button, this is a TVNZ feature so something we can't control





 

 

Josh Hill 




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1761886 11-Apr-2017 21:50
Send private message quote this post

crackrdbycracku:

 

Hey everybody, 

 

It's been a long time and I'm happy to be back. 

 

I've got a Dish TV aerialBox and I've got what might well be a stupid question, but here goes. 

 

To log in to the TVNZ app I need to put in my email and password. The only input device I've got is the remote control. I've tried using it as an alpha-numeric key board and that doesn't work, I've tried hitting the T-TXT button and that doesn't work. I've tried everything I can find in the menu. 

 

I know this is one of those simple things that I'm just not seeing. Anybody able to help? 

 

Jack

 

 

 

 

Arrow buttons and OK Button, this is a TVNZ feature so something we can't control





 

 

Josh Hill 


6994 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2220

Subscriber

  Reply # 1772742 30-Apr-2017 10:22
Send private message quote this post

anyone been havign issues with their network connection?

 

we play a lot of media from the PC through the t2200 to the tv, and every now and then we get an error message and the playback it terminated. this sucks because the t2200 is horrible for betting back to where you were previously.

 

the message is network connection interrupted, would you like to continue yes/no

 

i dont believe its a problem with my network, as ive never seen the issue on my WDTV in the bedroom playing the same media, but its happened at least a half dozen times in the last few days on the t2200


31 posts

Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 1773703 1-May-2017 18:23
Send private message quote this post

joshhill96:

 

phoenixx:

 

 Hi Josh and anyone else with the following problem:

 

During playback, if I pause the recording for more than a few seconds, when I unpause it I get a notification, "playback aborted due to invalid/corrupt content". So I have to play it again from the beginning and fast forward to where I was and repeat if I pause playback again. This is happening on playback on different recordings.

 

ALSO when I press play again and am asked "resume playback, yes/no" and I click yes, it plays from the beginning of the recording and NOT from where it is supposed to.

 

Yesterday morning the box updated itself but the issue is still happening.

 

Also when I stop the recording it carries on playing (sound only, no picture) even though the on screen menu shows it as stopped. It's now very difficult to watch anything!

 

Please can you help?

 

 

Will get back to you on this, 

 

 

Hi Josh,

 

I posted this problem above on 28 March, haven't heard any more from you. What do I do please? Is this an issue under warranty, do I need to send the unit to Dish TV, please respond? Thank you


1 post

Wannabe Geek


  Reply # 1775911 4-May-2017 21:17
Send private message quote this post

Hi DishTV,

 

I have purchased a T2200 recently and have had several programed recordings have failed. The programs all show the record emblem in the guide but recording simply doesn't happen. I can't find anything that might be causing this can you please advise?


28 posts

Geek


  Reply # 1775936 4-May-2017 22:16
Send private message quote this post

Just noticed recently that when I go back on a recorded program, I don't seem to get a preview so have no idea where Iim Going back to.

Going forward is fine, but not back.

Also have had a few programs in a series, randomly record dor say seven hours, only the latest one in the series so will see if it happens again next time recording...

Anyone else having simikar issues?




You're typing with Josh!
1397 posts

Uber Geek
+1 received by user: 139

Trusted
Subscriber

  Reply # 1779104 10-May-2017 15:20
Send private message quote this post

holdenluvr:

 

Hi DishTV,

 

I have purchased a T2200 recently and have had several programed recordings have failed. The programs all show the record emblem in the guide but recording simply doesn't happen. I can't find anything that might be causing this can you please advise?

 

 

How many shows are you recording at one given time or are the failed programmes running without any other at the same time?





 

 

Josh Hill 


1 | ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ... | 89
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Symantec selects Amazon Web Services to deliver cloud security
Posted 23-Nov-2017 10:40


New Zealand Ministry of Education chooses Unisys for cloud-based education resourcing management system
Posted 22-Nov-2017 22:00


Business analytics software powers profits for NZ wine producers
Posted 22-Nov-2017 21:52


Pyrios strikes up alliance with Microsoft integrator UC Logiq
Posted 22-Nov-2017 21:51


The New Zealand IT services ecosystem - it's all digital down here
Posted 22-Nov-2017 21:49


Volvo to supply tens of thousands of autonomous drive compatible cars to Uber
Posted 22-Nov-2017 21:46


From small to medium and beyond: Navigating the ERP battlefield
Posted 21-Nov-2017 21:12


Business owners: ERP software selection starts (and finishes) with you
Posted 21-Nov-2017 21:11


Why I'm not an early adopter
Posted 21-Nov-2017 10:39


Netatmo launches smart home products in New Zealand
Posted 20-Nov-2017 20:06


Huawei Mate 10: Punchy, long battery life, artificial intelligence
Posted 20-Nov-2017 16:30


Propel launch Disney Star Wars Laser Battle Drones
Posted 19-Nov-2017 21:26


UFB killer app: Speed
Posted 17-Nov-2017 17:01


The case for RSS — MacSparky
Posted 13-Nov-2017 14:35


WordPress and Indieweb: Take control of your online presence — 6:30 GridAKL Nov 30
Posted 11-Nov-2017 13:43



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.