Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


4310 posts

Uber Geek
+1 received by user: 152

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

Topic # 126825 21-Jul-2013 10:10
Send private message

Is anyone else having issues with Snap this morning? Pages won't load, they just hang forever on a blank page. I do get the following for Geekzone though:

Got the error: Server Error
while trying to obtain http://www.geekzone.co.nz/forums.asp
Error from proxy: recvfrom failed: ECONNRESET (Connection reset by peer)

Seeing the same thing in IE and Firefox as well as on my wifi connected phone and tablet.

Create new topic
31 posts

Geek
+1 received by user: 4


  Reply # 862931 21-Jul-2013 10:44
Send private message

I'm on SNAP and zapping rapidly from page to page with no problems. Many sites including Geekzone.

Are other sites working OK?

371 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 31


  Reply # 863089 21-Jul-2013 16:21
Send private message

getontoit99: I'm on SNAP and zapping rapidly from page to page with no problems. Many sites including Geekzone.

Are other sites working OK?

3181 posts

Uber Geek
+1 received by user: 905

Trusted

  Reply # 863120 21-Jul-2013 17:34
Send private message

I seem to be getting something similar to this on and off today: chrome just says "The web page is unavailable." Then if a wait a bit and try reload it, it loads.



4310 posts

Uber Geek
+1 received by user: 152

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 863122 21-Jul-2013 17:36
Send private message

Some sites are working again, others are painfully slow loading. Seems to be either really random or an intermittent issue.

776 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 176

Trusted
Snap Internet

  Reply # 863343 22-Jul-2013 08:30
Send private message

Hi All,

No Known issue at this end, can you post some examples? Geekzone for instance takes a direct route across our network to Sydney and then via a direct connection to Cloudflare so you should see great performance here, nothing out of the ordinary on these links either.

Cheers,
TheRalph




Snap

0800 BROADBAND (276 232)
www.snap.net.nz

@SnapInternet on Twitter
Snap Internet on Facebook

Our Social Media Team:
^RO Ricky - Technical Lead
^AT Ashleigh - Retail Marketing Coordinator



3726 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1211


  Reply # 863345 22-Jul-2013 08:44
Send private message

bradstewart: Is anyone else having issues with Snap this morning? Pages won't load, they just hang forever on a blank page. I do get the following for Geekzone though:

Got the error: Server Error
while trying to obtain http://www.geekzone.co.nz/forums.asp
Error from proxy: recvfrom failed: ECONNRESET (Connection reset by peer)

Seeing the same thing in IE and Firefox as well as on my wifi connected phone and tablet.


Not I , my snap vdsl zipping away as quickly as ever. 



4310 posts

Uber Geek
+1 received by user: 152

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 863349 22-Jul-2013 08:54
Send private message

Hard to give specifics when it seems random. A site will fail to load or load very slowly but try again after a few minutes and it's fine but another site has issues.

Sites like Facebook, Google and Yahoo have all intermittently had issues. NZ sites with the exception of Geekzone seem to be fine.

The proxy error I posted in the OP was identical on IE11 and the Android browser which is why I thought it must be a network issue.

Webhead
2088 posts

Uber Geek
+1 received by user: 675

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 863493 22-Jul-2013 12:42
Send private message

If you are using a third party DNS service it could be worth checking that it works like it should. Have had issues (other ISP) that was caused by that myself.




3181 posts

Uber Geek
+1 received by user: 905

Trusted

  Reply # 863516 22-Jul-2013 12:58
Send private message

It hasn't done it for me since yesterday morning and that was quite infrequent (One site did it at 17:30 yesterday just before I made the post above but it seems to be an issue with the site not snap as it has the same issue on remote desktop session on non-snap connection) - Everything seems to be running fine here now. Am using snap dns servers. Sounds like it's not a snap issue

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.