Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


487 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 29


Topic # 160337 2-Jan-2015 23:18
Send private message

Anyone having the same issues in the last couple weeks.

 

Experienced this with both wifi and ethernet devices. Have reset to factory as per service desk's request and running a line check overnight.

Have often had webpages including geekzone not loading and having to refresh several times.

Create new topic
'That VDSL Cat'
8446 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1816

Trusted
Spark
Subscriber

  Reply # 1207427 2-Jan-2015 23:43
One person supports this post
Send private message

sounds likely ipv6 issues.

try turning it off?




#include <std_disclaimer>

 

Any comments made are personal opinion and do not reflect directly on the position my current or past employers may have.


796 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 262

Trusted

  Reply # 1207436 3-Jan-2015 00:19
Send private message

Which websites aren't loading for you?

I haven't noticed anything here, apart from twitch.tv buffering.
IPv6 enabled, not using Fritzbox. On VDSL.

583 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 47


  Reply # 1207625 3-Jan-2015 13:18
Send private message

I had quite a few problems earlier today. Geekzone wasn't loading at all, and I was having problems with other sites too. Could well have been IPv6-related.

Whatever the problems were, they cleared up about an hour or 2 ago.

154 posts

Master Geek
+1 received by user: 9


  Reply # 1207639 3-Jan-2015 14:10
Send private message

I had some sites wouldn't load for me also when IPv6 it's enabled, that's after when Enable made some changes at night.
I have my IPv6 disabled now, everything back to normal.



487 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 29


  Reply # 1208022 4-Jan-2015 14:50
Send private message

Lorenceo: Which websites aren't loading for you?

I haven't noticed anything here, apart from twitch.tv buffering.
IPv6 enabled, not using Fritzbox. On VDSL.


Thanks for all the replies. Pretty much any site, none in particular as far as I can see. Geekzone, stuff, offshore sites too. Even loading this thread took 20s+ before it was completed. Some pages won't load at all and need to be refreshed several times.



487 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 29


  Reply # 1208026 4-Jan-2015 14:52
Send private message

I've tried disabling Ipv6 and still some pages take ages to fully load or don't load at all. This has only been an issue over the last couple weeks. Not sure if there is any connection to the latest Fritzbox update. Will follow up with Snap today.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.