Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




24 posts

Geek


Topic # 64950 26-Jul-2010 15:57
Send private message

My connection got disconnected about 20mis ago, and cant connect ever since, even their site is down atm, any news regarding this issue? Are they maintaining their service or what?

Create new topic
3609 posts

Uber Geek
+1 received by user: 170

Trusted

  Reply # 356613 26-Jul-2010 16:01
Send private message

Have you tried restarting your modem? Just double checking...

90 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 356614 26-Jul-2010 16:01
Send private message

Our connection is still working but had to change to Xtra's DNS servers, can't access Snap's Web/DNS/Mail servers at present.

 
 
 
 




24 posts

Geek


  Reply # 356616 26-Jul-2010 16:03
Send private message

heavenlywild: Have you tried restarting your modem? Just double checking...


buddy, comon...

BDFL - Memuneh
61794 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12443

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



24 posts

Geek


  Reply # 356626 26-Jul-2010 16:11
Send private message

can someone give me their customer service phone number ?

90 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 356627 26-Jul-2010 16:13
Send private message

they'll be well aware of it, best to let them get on with fixing it rather than tying up the phone lines.



24 posts

Geek


  Reply # 356630 26-Jul-2010 16:15
Send private message

lokeynz: they'll be well aware of it, best to let them get on with fixing it rather than tying up the phone lines.


k, fair enough.

4312 posts

Uber Geek
+1 received by user: 154

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 356647 26-Jul-2010 16:40
Send private message

Snap at home and work and no connection at either.

SCM

457 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 47


  Reply # 356652 26-Jul-2010 16:52
Send private message

Its back now after an outage of about 1.5 hours.
Would be good to know the cause




 Click to see full size

 

 




24 posts

Geek


  Reply # 356654 26-Jul-2010 16:53
Send private message

ye, its back

29 posts

Geek


  Reply # 356693 26-Jul-2010 18:03
Send private message

fyi, I had the same issues, had to change to xtra's dns servers.. I tried calling in but the call couldnt be connected.. No disconnect tone, no busy tone.. the call would "click" like it got to the right number, then sat idle

4312 posts

Uber Geek
+1 received by user: 154

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 356854 27-Jul-2010 00:36
Send private message

Word is a Fibre got cut or damaged.

1301 posts

Uber Geek
+1 received by user: 270


  Reply # 356857 27-Jul-2010 00:52
Send private message

My service was down for a few seconds, back up, and repeated this for around 10 minutes, then went dead shortly after 3.30pm. Connection was back up without DNS service shortly after 6pm. My connection was also getting 25% packet loss. Everything was back to normal by 6.30pm.

I called Snap and they said there had been a problem at the Christchurch exchange and that some users were affected more than others.

 

 

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.