Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


255 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 26


Topic # 95878 15-Jan-2012 18:04
Send private message

Sorry if this is not the right forum.but wasn't sure where to post. We have just bought a Acer A210 Wifi Tablet which have been running through a Samsung Galaxy Mini running on a vodafone or a LGP500 running on 2degrees.

When  using the Samsung the internet browser works fine and I can access all webpages but if I use the LG Trademe me partially loads and then freezes. All other websites load satisfactory.

I have tried swapping sims between phones and get the same result so this leads me to conclude that it is a  phone settings issue.

The only thing i have been able to ascertain is that when I tether the laptop to the LG trademe will load but the adds on the page won't load owing to an error with double click. Accepting cookies is enabled on all devices. I also have AVG antivirus on both phones.

Any pointers to resolve this would be appreciated 

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2
Mad Scientist
18927 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2460

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 569166 15-Jan-2012 18:12
Send private message

doesnt work on my samsung galaxy s2 nor my wife's iphone on any network but can load on tethering

BDFL - Memuneh
61201 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11981

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



255 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 26


  Reply # 569171 15-Jan-2012 18:30
Send private message

Sorry no I don't see how it can be related to Vodafones problems, The LG is normally running on 2 degrees and the Samsung on Vodafone. When I tried both the 2 degrees and vodafone sim in the Samsung things worked perfectly when I tried both the SIMS  in the LG both the SIMS gave the same result of freezing. This was in Ngongotaha and were picking up 2 degrees network so I assumed part of it might be network optimization issues. However the same result has occurred in Auckland
 

BDFL - Memuneh
61201 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11981

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

2260 posts

Uber Geek

Trusted

  Reply # 569173 15-Jan-2012 18:33
Send private message

What version Android do you have? and What browser?

Galaxy S II, Stock Browser, Stock ROM 2.3.5 on Telstra Clear, works
Galaxy S, Stock browser, Stock ROM 2.3.3 on 2Degrees, works

Are you able to try Skyfire browser?  and maybe update your Flash(if it allows you to?) 




I have moved across the ditch.  Now residing in Melbourne as a VOIP/Video Technical Trainer/Engineer. 

108 posts

Master Geek


  Reply # 569177 15-Jan-2012 18:46
Send private message

I had this problem with my galaxy S on 2degrees, trademe would never fully load up.

My SGS2 is ok though.

654 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 20

Trusted

  Reply # 569182 15-Jan-2012 19:01

Trademe doesn't load on my Galaxy S2 using the stock browser.  Stock ROM (2.3.4), rooted, adblock running.  No problems when I use Opera, though.  I presume there's a script that doesn't agree with the stock browser.

68 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 569191 15-Jan-2012 19:16
Send private message

Same as Kevin on my S2, Opera fine, stock browser just keeps on loading with no fruition..

dan

959 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 87


  Reply # 569193 15-Jan-2012 19:31
Send private message

if you have adfree or similar ad blocking app installed, trademe just wont load up on stock browser.

whitelisting ads.trademe.co.nz didnt fix it for me either.

samsung galaxy s2 2.3.x and Acer icona a500 on 3.x and 4.0.3 

z2k

279 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 12

Trusted

  Reply # 569197 15-Jan-2012 19:41
Send private message

dan: if you have adfree or similar ad blocking app installed, trademe just wont load up on stock browser.

whitelisting ads.trademe.co.nz didnt fix it for me either.

samsung galaxy s2 2.3.x and Acer icona a500 on 3.x and 4.0.3?


I have the same experience.. what I do to fix the problem is open ad free, select revert, then load trade me.

Once trade me has been loaded once with ads you can then disable ads again and it'll work until the browser cache is cleared.

869 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 4

Trusted

  Reply # 569216 15-Jan-2012 20:31
Send private message

it is the adfree host file 100% but you need to be rooted to fix it or just uninstall the app, there is a line in the host file that blocks trademe




Follow me on Twitter ! 
Get help with Android from a XDA Recognized Developer - Google+

3668 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2191

Trusted
Spark NZ

  Reply # 569224 15-Jan-2012 20:55
Send private message

dan: if you have adfree or similar ad blocking app installed, trademe just wont load up on stock browser.

whitelisting ads.trademe.co.nz didnt fix it for me either.

samsung galaxy s2 2.3.x and Acer icona a500 on 3.x and 4.0.3 


Yes, this is exactly what I found was my cause of the problem.

Cheers - N


dan

959 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 87


  Reply # 569241 15-Jan-2012 21:30
Send private message

CdTDroiD: it is the adfree host file 100% but you need to be rooted to fix it or just uninstall the app, there is a line in the host file that blocks trademe


which line is it? if your referring to ads.trademe.co.nz, removing it doesnt solve the loading issue with the site

869 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 4

Trusted

  Reply # 569262 15-Jan-2012 22:58
Send private message

Well you have another issue as well as that, you may have to do a wipe of cache and dalvik afterwards. But that line does stop trademe from loading, When i made my last ROM i had to remove it from the host file and it loaded fine. probably best to just uninstall the app




Follow me on Twitter ! 
Get help with Android from a XDA Recognized Developer - Google+

Mad Scientist
18927 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2460

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 569264 15-Jan-2012 23:38
Send private message

hmm ... i have wiped cache delvik and uninstalled adsfree.

still not working ... tried stock browser on 2.3.5 and dolphin mini too

where is the hosts file?

 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.