Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.
Three content doesn't make users happy
Posted on 2-Oct-2003 07:44 | Tags Filed under: News

Three content doesn't make users happy
3 UK is touting the benefits of having their walled-garden content at high-speed - again. But some report it is not all that.

Mobitopia's Martin Little tried using a NEC e606 in Edinburgh, Scotland to check the things British are famous for: weather, football (soccer for North Americans) and Finance news. And apparently the content didn't get a pass mark. Or just.

"Going to my personalised Yahoo! Weather via WAP on my P800 quickly gave me a localised Edinburgh forecast for the day including the current temperature. The GPRS connection may well have cost me about the same amount, but it was faster and I'm able to set up preferred locations, speeding my information gathering further."

"The Three finance service, on the other hand, would appear to purely monitor UK FTSE shares. Setting up a portfolio was a struggle. Ugh"


More information: http://www.mobitopia.com/20031001.html#174622...
comments powered by Disqus
Trending now »

Hot discussions in our forums right now:

Vodafone Fibre X Gigabite Extremely slow international speeds.
Created by goodboy, last reply by ConradB on 23-Jun-2018 17:17 (49 replies)
Pages... 2 3 4


Bigpipe - Help resolving ticket.
Created by nunz, last reply by quickymart on 22-Jun-2018 18:22 (30 replies)
Pages... 2


Unifi AP location roof space vrs under the house.
Created by afe66, last reply by cyril7 on 23-Jun-2018 16:10 (14 replies)

Spark chat help error.
Created by 3puttssuck, last reply by sdav on 21-Jun-2018 22:09 (14 replies)

AT and rail transport in Auckland - fail.
Created by kryptonjohn, last reply by Geektastic on 24-Jun-2018 19:09 (80 replies)
Pages... 4 5 6


Recommended 'open world' games
Created by McMatt, last reply by eracode on 21-Jun-2018 15:26 (11 replies)

Issue with my new wireless network card (driver issue?)
Created by webzarp, last reply by yitz on 24-Jun-2018 14:58 (10 replies)

Hyper-V VM black screen after log on ... ideas?
Created by Batman, last reply by Batman on 23-Jun-2018 18:02 (10 replies)