Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


wilt64

246 posts

Master Geek


#92478 30-Oct-2011 16:30
Send private message

Does anyone else have this issue was working fine up until today. I have an external RF modulator on MySky HDi which I run from the composite video and audio RCA sockets it has suddenly lost the audio? it seems to be nothing coming out of the audio RCA sockets at the rear of the Sky decoder. Earlier today I also noticed there was no audio on Nickelodeon at HDMI, changed channel and went back to Nic and audio was fine...not sure if there is a tie-up. Have turned decoder off at the mains and re-booted but still no cigar......any idea’s anyone?





Create new topic
848westcoast
22 posts

Geek


  #539309 30-Oct-2011 16:53
Send private message

I've also noticed issues with audio today on MySky HDi, I run HDMI into the plasma, then audio from there to amp.  Seems to be switching from stereo to mono or something, I was watching ESPN at the time.
 

wilt64

246 posts

Master Geek


  #539363 30-Oct-2011 21:26
Send private message

848westcoast: I've also noticed issues with audio today on MySky HDi, I run HDMI into the plasma, then audio from there to amp.  Seems to be switching from stereo to mono or something, I was watching ESPN at the time.
 


It looks like my decoder has totally lost the audio from the RCA outputs, not sure if it is a fault with my decoder or a firmware update has caused this?? Can anyone with MySki HDi who is using the RCA audio out confirm the audio has gone?

I will ring Sky tomorrow and see if there is an issue??    





 
 
 
 


tangerz
538 posts

Ultimate Geek


  #546715 18-Nov-2011 01:11
Send private message

About a year or so ago my HDi box lost anlog audio out from the TV Scart connector, (which was feeding my HDD/DVD recorder).  Nothing I did could get it back.  Started working again after what was maybe a few months.  I think it may have been a firmware update that went slightly wrong perhaps?

Create new topic





News »

NASA discovers water on sunlit surface of Moon
Posted 27-Oct-2020 08:30


Huawei introduces new features to Petal Search, Maps and Docs
Posted 26-Oct-2020 18:05


Nokia selected by NASA to build first ever cellular network on the Moon
Posted 21-Oct-2020 08:34


Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.