Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1491 posts

Uber Geek
+1 received by user: 42

Trusted
Subscriber

Topic # 30822 22-Feb-2009 18:14
Send private message

I've got things running smoothly with my nova-s card. I've also installed a Pixelview Play pro 2 card, Bt 878 chip. The pixelview software finds all of the UHF channels fine. When I use TV Server config though mediaportal doesn't pick up any channels at all when doing a scan.

I select New Zealand, antenna etc and scan but nothing is found. I only really want to find Prime as you can't get it via dvb-s.

Create new topic
2957 posts

Uber Geek
+1 received by user: 286


  Reply # 197340 22-Feb-2009 19:29
Send private message

Not sure how well MP supports those software encoding tv tuners.
YOu may need something like a PVR150 which has hardware encoding built in.




Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.