Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


107 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


Topic # 86512 7-Jul-2011 21:10
Send private message

Hi there.

I have a Sony Bravia TV (KDL-40W4500.)
Tonight when using my PS3 with it the information banner at the top, which usually will go away after a few seconds, is staying on the screen.
I've pushed the display/info button at the top of the remote 3 times (1st would usually bring up the channel info, 2nd will have the clock and 3rd will remove it all.) However after a few seconds it comes back on and stays on.

I'm using the HDMI channel for this, but it is also happening when I use one of the Video channels.

This doesn't happen when watching TV.


Any ideas on how to fix or remove this? I've tried looking online but no help.

Create new topic
129 posts

Master Geek
+1 received by user: 6


  Reply # 494987 18-Jul-2011 20:41
Send private message

Have you contacted Sony directly about the problem? They have a support line that might be useful, 0800 766 969



107 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 495052 18-Jul-2011 22:54
Send private message

I managed to do a fix. I basically made the TV reset itself and it now works fine, the banner goes away as per normal.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.