I've installed For the Record with Argus server, NewCS 1.65 and ACamd on the same computer (Win7 64-bit)

I've installed MP Client on another computer (Win7 64-bit)

I've started NewCS and ACamd. NewCS shows:
[code]
Unable to set requested window size
Unable to set requested window size
This is NewCS 1.65 - the New CardServer by the Butter-team..
Compiled on Jan 19 2009 at 17:54:08
Reading Config file from C:\NewCS\newcs.xml
NewCS is trying to bind to IP: 127.0.0.1
TCP-log password is disabled!
TCP-log set to simple mode
level: normal
type: init
output: console logger config: level 1 type 3
output 1 Console log options: level 1 type 3
[ 09:31:37 ] [ Box detect ] Windows Vista Build 7601[ 09:31:37 ] [ Config ] Option <blockc0> for device 0 (OmniKey) not present, defaulting to NO [ 09:31:37 ] [ Config ] Option <crypto-special> for device 0 (OmniKey) not present, defaulting to NO [ 09:31:37 ] [ Config ] Option <Seca-PPV> for device 0 (OmniKey) not present, defaulting to NO [ 09:31:37 ] [ Config ] 0 ECM priority: fifo

[ 09:31:37 ] [ Config ] Option <spider> not present for User: Record1, defaulting to NO [ 09:31:37 ] [ Config ] Option <spider> not present for User: Record2, defaulting to NO

[ 09:31:37 ] [ Config ] Option <spider> not present for User: Record3, defaulting to NO

[ 09:31:37 ] [ EMM Cache ] Initialising dynamic Cache

[ 09:31:37 ] [ ECM Cache ] Initialising dynamic Cache

[ 09:31:37 ] [ Loader ] Starting Telnet on port 0

[ 09:31:37 ] [ Loader ] Reader type 9 on node 0

[ 09:31:37 ] [ PC/SC ] Device 0: OMNIKEY CardMan 3x21 0

[ 09:31:37 ] [ PC/SC ] Opening device OMNIKEY CardMan 3x21 0

[ 09:31:37 ] [ ATR ] T=0  1etu=104.17us  Guardtime:12etu  WWT:9600etu

[ 09:31:37 ] [ ATR ] Historical bytes: 0 B 0 0 [ 09:31:37 ] [ Loader ] Init Conax card

[ 09:31:37 ] [ KeymaN ] Adding key 459EA696 type 0 on Provider 000000 for caid 0B00 ID=0 [ 09:31:37 ] [ KeymaN ] Adding key 22CF53 type 1 on Provider 000000 for caid 0B00 ID=0 [ 09:31:37 ] [ Loader ] Card 0B00 on port 0 ready

[ 09:31:37 ] [ Loader ] Starting Newcamd Server on port 15000

[ 09:31:37 ] [ Newcamd ] Newcamd thread Server started on port 15000
[/code]

ACamd shows nothing.

When I start MP Client and tune to a free channel I get a picture, but when I tune to a scramled channel I get the error message: "The channel is scrambled". ACamd still shows nothing.


Do I need to do anything in ACamd?

Do I need ACamd on the same computer as MP Client?

Any other ideas?