Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


8 posts

Wannabe Geek


Topic # 57752 23-Feb-2010 19:18
Send private message

Yesterday I posted a blip and I can't find it I went to my profile and it says "The user froging did not start any forum discussion. "  Is not this a form discution here that I'm doing now 


Some one help please

Create new topic
BDFL - Memuneh
61515 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12235

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 301620 23-Feb-2010 19:20
Send private message

Perhaps your session expired while you were writing the post? I see only one post against your account... Go ahead, create the other thread now and let me know if you have problems.






8 posts

Wannabe Geek


  Reply # 301621 23-Feb-2010 19:23
Send private message

WOW expired

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.