Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

703



73 posts

Master Geek
+1 received by user: 14


Topic # 225880 9-Dec-2017 18:25
Send private message

Have anyone noticed this in the last week or so? I thought it was just mine, but went to my parents and in-laws and their 192.168.1.254 web interface wasn't responding as well.

 

 


Create new topic
5115 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1643


  Reply # 1915763 9-Dec-2017 18:59
Send private message

New firmware, new subnet?


1372 posts

Uber Geek
+1 received by user: 215


  Reply # 1916014 10-Dec-2017 14:28
Send private message

Working fine here. iPhone and also tested firefox windows 7


703



73 posts

Master Geek
+1 received by user: 14


  Reply # 1916294 10-Dec-2017 22:06
Send private message

Ok. Time for a reboot then.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.