Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Mad Scientist
18912 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2457

Trusted
Lifetime subscriber

Topic # 58114 8-Mar-2010 14:55
Send private message

Can't access non NZ sites!
- yahoo, google, facebook, nothing!
- national sites very slow too

On Telecom, in CHristchurch.

Is it just me or anyone else having same problems?

Create new topic


Mad Scientist
18912 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2457

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 305420 8-Mar-2010 15:03
Send private message

i'm thinking got something to do with the oscars?

4528 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2019

Trusted
Subscriber

  Reply # 305430 8-Mar-2010 15:31
Send private message

It's been pretty slow the last week or so for me.




iPad Air + iPhone SE + 2degrees 4tw!

These comments are my own and do not represent the opinions of 2degrees.


3604 posts

Uber Geek
+1 received by user: 170

Trusted

  Reply # 305432 8-Mar-2010 15:36
Send private message

International sites - working fine for me.  I am in Australia and FB etc all work for me.  Must be to do with your ISP?

6299 posts

Uber Geek
+1 received by user: 288

Trusted
Subscriber

  Reply # 305482 8-Mar-2010 17:49
Send private message

Seems pretty normal to me.



Cyril

4265 posts

Uber Geek
+1 received by user: 72

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 305488 8-Mar-2010 18:13
Send private message

TNZ in Wellington very very slow. Though I have no attempted to restart the router yet.

536 posts

Ultimate Geek


  Reply # 305492 8-Mar-2010 18:26

Slingshot domestic and international working fine.



Mad Scientist
18912 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2457

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 305495 8-Mar-2010 18:32
Send private message

suddenly back to normal. (no nothing to do with router restart - did that right from the beginning)

19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


Reply # 305496 8-Mar-2010 18:34
Send private message

joker97: suddenly back to normal. (no nothing to do with router restart - did that right from the beginning)


Sorry I tripped over the cable I have now plugged it back in

4528 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2019

Trusted
Subscriber

  Reply # 305594 9-Mar-2010 07:28
Send private message

johnr:
Sorry I tripped over the cable I have now plugged it back in


Lol!


/Funny 'cause it's true...




iPad Air + iPhone SE + 2degrees 4tw!

These comments are my own and do not represent the opinions of 2degrees.




Mad Scientist
18912 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2457

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 305650 9-Mar-2010 11:54
Send private message

SO, that's what actually happened to XT the last few times ... mmm and john key's theory on who stole the emails ... mmm

475 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 86


  Reply # 307465 15-Mar-2010 18:10
Send private message

is there any chance you can put the plug back in aussie sites are slow/failing to load



http://www.pingtest.net/result/12586893.png

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.