Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


2 posts

Wannabe Geek


Topic # 8008 27-May-2006 18:29
Send private message

Hello, yet again I have another issue although this time not Telecoms fault. My partner and I both have Sanyo 5600, my partner left theirs out in the rain overnight on the ground next to the car (don't ask). We took the battery out and put it in the hot water cupboard which dried up all the condensation and everything looks ok. Except the phone won't turn on properly. The main screen doesn't work except for a faint view of the telecom logo at start up which disappears and then nothing. The keypad lights up. The small lcd screen shows Phone Off, and the usual phone symbols etc but it won't turn on properly. Have tried charging but didn't help. Any ideas?

Create new topic
Hawkes Bay
8477 posts

Uber Geek
+1 received by user: 5

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

Reply # 36837 27-May-2006 23:15
Send private message

put in hot water cupboard for a week, after which, it will work well, or be suitable for nothing but selling on TM for parts...

:-(







Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.