Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




587 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 38

Subscriber

Topic # 166144 4-Mar-2015 08:53
Send private message

Anyone else getting any errors with the blog RSS feed?  All other RSS feeds seem to be working fine on the site just not that one, it chucks up an error for me. 

http://feeds.geekzone.co.nz/GeekzoneBlogUsers

T
he error is:  error on line 25 at column 21231: Opening and ending tag mismatch: description line 0 and script

I can post the whole lot if anyone really wants :-) 



Create new topic
BDFL - Memuneh
61757 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12421

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

BDFL - Memuneh
61757 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12421

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

 
 
 
 




587 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 38

Subscriber

  Reply # 1250765 4-Mar-2015 09:37
Send private message

All good now thankyou :) 

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.