Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


5150 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1672


Topic # 223195 18-Sep-2017 15:41
Send private message

I'm periodically getting the following error pop up on GZ forum pages.

 

Failed to load content css: https://cdn.tinymce.com/4/skins/lightgray/content.min.css

 

It shows up in a pinkish highlighted box floating over the pages. Has persisted through various versions of OS X Firefox. It might show up once in every 20ish pages viewed - only possible pattern I can see is it appears to be far more common if I open multiple tabs of GZ with different threads in each. Done the usual cache clear etc. Adblock installed but whitelisted for GZ (shows no items blocked).

 

I see that @Rikkitic had the same error in this thread but that seemed to be an Opera issue at the time.

 

Anyone else seeing this at all?


Create new topic
14408 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1885


  Reply # 1868135 18-Sep-2017 16:05
Send private message

I get this from time to time too but I dont use opera. Firefox and chrome


Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.