Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


762 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 101


Topic # 27174 16-Oct-2008 15:12
Send private message

When I post anything on GZ, my paragraphs all get lost somewhere between me and the GZ server.
I've just started a new paragraph but I bet it will appear right after the last sentence. It looks fine now but everyone reading it will think I'm trying some sort of hippie stream of consciousness writing technique.
Is it me?
Is it Chrome?
Do I have a magic keyboard?




HTPC: Antec NSK2480B case, AMD A4-5300 CPU, Asus F2A85-M LE mobo, WD Caviar Green 64Mb 2TB HDD, HD Homerun, Win7 Home Premium, RAM 1600Mhz 4Gb.
iPad air 2


Create new topic
BDFL - Memuneh
61164 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11942

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 171555 16-Oct-2008 15:21
Send private message

It seems to be fine...

I have used Chrome for a little and it works fine with the editor we use (TinyMCE). But have you tried without the editor (it's an option in your user profile page)?





Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.