Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


489 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 68

Lifetime subscriber

Topic # 28634 6-Dec-2008 18:58
Send private message

I'm using IE 7 for my RSS feeds. All the other forums I am subscribed to are working fine, however when I attempt to bring up the RSS feed for the Slingshot Forum, an error appears saying there is a code error in the feed, and the feed won't display.

Cheers,




Jonathan Mosen

 

Mosen Consulting, for advice on web and app accessibility

 

http://mosen.org

Create new topic
2483 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4

Trusted

  Reply # 182511 6-Dec-2008 19:03
Send private message

It's because there is an "&" in the title of the feed. ("Slingshot & Callplus")




Find me on Twitter!

I posted 1, 2 x 10^3 times!

BDFL - Memuneh
61331 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12077

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.