Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

#57538 16-Feb-2010 21:06
Send private message

Anyone else been redirected to the forum index after clicking post reply? I have a couple of times this week on different machines and on different connections.  I think all times I was using Firefox, maybe Chrome once too.

Each time the reply wasn't saved to the thread.

Old thread about similar issues was here but it's locked:
http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=4&topicid=54906

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2
 
 
 

Affiliate link: Security and privacy with NordVPN.
freitasm
BDFL - Memuneh
68537 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #299604 16-Feb-2010 21:29
Send private message

Yes, I saw this once myself. It's a 500 Error and I am looking into it to find more.




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


CYaBro
3334 posts

Uber Geek

Subscriber

  #299606 16-Feb-2010 21:31
Send private message

Yup, happened a couple of times today.
Also noticed that I had to log in again sometimes whn first coming to Geekzone site.

 
 
 
 


freitasm
BDFL - Memuneh
68537 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #299614 16-Feb-2010 21:53
Send private message

If you guys see this happening could you please give me an approximate TIME?





 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


hellonearthisman
1819 posts

Uber Geek

Trusted

  #299668 17-Feb-2010 08:35
Send private message

I saw the 500 this morning when trying to get to this thread from the rss feed in Google reader.
it's bad news
I have also been redirected to the forum index after clicking post reply, I think it was because I used a band word because when I changed it to something more pc, it worked.

freitasm
BDFL - Memuneh
68537 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #299669 17-Feb-2010 08:37
Send private message

That 500 error happens if the URL is malformed and is not related to this problem. Sometimes Google Reader seems to make things "ugly" (specially their new goo.gl URL short service).





 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


hellonearthisman
1819 posts

Uber Geek

Trusted

  #299675 17-Feb-2010 08:51
Send private message

I hit F5 and it worked no worries.

The link from reader looked like this http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?ForumId=4&topicid=57538
Googles feedburner has the URL looking like this http://feedproxy.google.com/~r/GeekzoneForumsLatestPosts/~3/A9_N3L1NAPM/forums.asp

I think it could be feed burning and not the so called ugliness of Googles reader, which doesn't use the goo.gl url shortner.

But both are working now.

freitasm
BDFL - Memuneh
68537 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #299677 17-Feb-2010 08:52
Send private message

Feedburner, Google Reader, they are all Google services. The "feedproxy.google.com" is adding some stuff on the first time a link is followed - I've seen this in the goo.gl service as well.





 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


 
 
 
 


Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

  #299869 17-Feb-2010 18:19
Send private message

Just did it for me ~6.15pm

timestyles
424 posts

Ultimate Geek


  #300717 21-Feb-2010 15:03
Send private message

Happened about 100 seconds ago, about 15 seconds before I posted in the smoking thread.

Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

  #300718 21-Feb-2010 15:07
Send private message

Yeah around 3.00-3.05pm.

Also I noticed the post time for this reply 1hr behind the current time?


eg:  "# 300718 posted on 21-FEB-2010 14:07"

rscole86
4407 posts

Uber Geek

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  #300721 21-Feb-2010 15:12
Send private message

Ragnor, check your timezone settings in your profile. All post times look ok to me.

Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

  #300800 21-Feb-2010 20:00
Send private message

Werid I wonder how that got set to the wrong timezone time.

Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

  #301495 23-Feb-2010 14:12
Send private message

Another one at 2.10pm today

Login/session appears to have expired for no reason, redirected to login.




freitasm
BDFL - Memuneh
68537 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #301496 23-Feb-2010 14:13
Send private message

That's probably because I restarted the server at that time. Sorry.




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


Ragnor

8035 posts

Uber Geek

Trusted

  #301518 23-Feb-2010 15:13
Send private message

Haha false positive!


Was there anything in the server logs for ~3pm on the 21st?

 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic




News »

NZ-based specialty underwriting agency expands personal cyber offering internationally
Posted 1-Oct-2020 19:02


Unisys launches ClearPath MCP software on Microsoft Azure
Posted 1-Oct-2020 18:47


Slingshot offering ugly-modem to help reduce e-waste in New Zealand
Posted 30-Sep-2020 16:01


AWS launches new edge location in New Zealand
Posted 30-Sep-2020 15:35


Amazon introduces new Echo devices
Posted 25-Sep-2020 11:56


Mad Catz introduces new S.T.R.I.K.E. 13 Mechanical Gaming Keyboard
Posted 25-Sep-2020 11:34


Vodafone NZ upgrades international submarine network
Posted 25-Sep-2020 09:09


Jabra announces wireless noise-cancelling airbuds, upgrade existing model
Posted 24-Sep-2020 14:43


Nokia 3.4 to be available in New Zealand
Posted 24-Sep-2020 14:34


HP announces new HP ENVY laptops aimed at content creators
Posted 24-Sep-2020 14:02


Logitech introduce MX Anywhere 3
Posted 21-Sep-2020 21:17


Countdown unveils contactless shopping with new Scan&Go tech
Posted 21-Sep-2020 09:48


HP unveils new innovations for businesses adapting to rapidly evolving workstyles and workforces
Posted 17-Sep-2020 15:36


GoPro launches new HERO9 Black camera
Posted 17-Sep-2020 09:45


Telecommunications industry launches new 5G Facts website
Posted 17-Sep-2020 07:56



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.