Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


Topic # 58590 15-Mar-2010 19:10
Send private message

I have no problem viewing forums in the full version if it is the first page of a forum but in all susequent pages eg page 2 onwards the page loads but the content including the poster information is replaced by a white block and it is very annoying. This started with the new design.





Create new topic
BDFL - Memuneh
61297 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12042

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 307512 15-Mar-2010 19:49
Send private message

Discussions. Page one shows up fine bur all other disscussion pages show the area where content should be is white.





BDFL - Memuneh
61297 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12042

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 307513 15-Mar-2010 19:50
Send private message


893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 307516 15-Mar-2010 19:54
Send private message

Also a symptom I just noticed is that it loads and I can see them and then it disappears and is replaced with the white background





Phil Gale
1107 posts

Uber Geek
+1 received by user: 44

Trusted
Red Jungle
Subscriber

  Reply # 308395 17-Mar-2010 17:23
Send private message

Is this on all multi-page threads or one in particular?

I can't seem to reproduce this issue. Is it still happening?




Red Jungle: we make fantastic software

RSS  Twitter  Facebook  Skype



893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 308402 17-Mar-2010 17:34
Send private message

Ok I can reproduce it on certain longer threads but on shorter (2~ page threads) then it does not happen. Unsure why the issues are.

It happens to me on the epg.geek.nz thread and the DIA filter thread as well as others.







893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 309543 21-Mar-2010 16:30
Send private message

Any updates on this issue?





Phil Gale
1107 posts

Uber Geek
+1 received by user: 44

Trusted
Red Jungle
Subscriber

  Reply # 309545 21-Mar-2010 16:40
Send private message

Yup! this issue is deferred currently while I'm on holiday in Christchurch for a week ;)

I suspect it's probably related to advertising but needs more investigation.




Red Jungle: we make fantastic software

RSS  Twitter  Facebook  Skype



893 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 5


  Reply # 309547 21-Mar-2010 16:52
Send private message

Enjoy your time in my humble home region and I look forward to developments on this on the future!





62 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


Reply # 309990 22-Mar-2010 22:22
Send private message

Also have this problem on my ipod touch 1gen, It shows the proper page one, then when you go for the second page it shows the top part of the header and then the rest of the page is blank.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.