Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1020 posts

Uber Geek
+1 received by user: 73

Subscriber

Topic # 66029 11-Aug-2010 13:40
Send private message

Hi Mauricio,

Have attempted to use the mobile site to view the blogs. When I try this it kicks me back to the sign in screen for the forums, couldn't see a bug report on this in any other threads, so it may just be me.

Doesn't help to sign in either.

iOS4.01, iphones 3gs, mobile safari

Jon

Create new topic
BDFL - Memuneh
61156 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11939

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

5169 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1095

Trusted
Subscriber

  Reply # 366309 11-Aug-2010 16:15
Send private message

jonherries: Hi Mauricio,

Have attempted to use the mobile site to view the blogs. When I try this it kicks me back to the sign in screen for the forums, couldn't see a bug report on this in any other threads, so it may just be me.

Doesn't help to sign in either.

iOS4.01, iphones 3gs, mobile safari

Jon


The Mobile site is semi-functional.

I have resorted to accessing the full site through my phone's web browser. I like to see the stats on the threads and who posted last and when. Mobile site shows none of that.

 




____________________________________________________
I'm on a high fibre diet. 

 

High fibre diet


BDFL - Memuneh
61156 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11939

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 366315 11-Aug-2010 16:19
Send private message

I have made some changes to the redirection a couple of days ago.

If you receive an email with a link to forums then it redirects to mobile site. If you get a link to other parts (blog, content, other pages)then you get the full site.

The exception is if you are in the mobile site and click "FULL SITE" link, which means you want to be on the full site ALL THE TIME.

In this case subsequent forum links will go to the main site.





6269 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1061

Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 366323 11-Aug-2010 16:28
Send private message

freitasm: I have made some changes to the redirection a couple of days ago.

Aha! I've been having intermittent problems since a couple of days ago. Sometimes when I go to a forum page, it doesn't redirect me to the mobile site and instead gives me an HTTP 500 Internal Server Error. I've cleared cookies which temporarily resolved it, but the problem's come back.

Nexus One, Android 2.2, default browser.



1020 posts

Uber Geek
+1 received by user: 73

Subscriber

  Reply # 366420 11-Aug-2010 20:15
Send private message

Thanks clearing those has fixed it for me.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.