Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


gzt



8549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1063


Topic # 94441 11-Dec-2011 14:21 Send private message

I just posted to this page - the Epic YouTube Videos thread.

Now it is automatically redirecting to youtube:

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=48&topicid=63201&page_no=22

I used the standard bbcode [youtube] tag.

[Edit: same in chrome and safari]

Create new topic

gzt



8549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1063


  Reply # 556600 11-Dec-2011 14:25 Send private message

If that page is redirecting for you as well, click the 'report post' button above to flag it for the mods on duty.

I'd do that myself but the 'report post' button does not display for posts by the owner.

Also better note here when you have done that otherwise people will be doing it all day.

gzt



8549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1063


  Reply # 556601 11-Dec-2011 14:38 Send private message

Messaged freitasm already, but not sure if he is around at the moment.

 

 



gzt



8549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1063


  Reply # 556603 11-Dec-2011 14:50 Send private message

Ok, forget about that report post thing. I worked around the automatic redirect and edited the post to remove the youtube link. We can discuss and reproduce the problem later. Avoid using the [youtube] bbcode for now.

BDFL - Memuneh
57881 posts

Uber Geek
+1 received by user: 9480

Administrator
Trusted
Geekzone
Subscriber

  Reply # 556620 11-Dec-2011 15:18 Send private message

I suspect you entered the entire URL for the video, instead of using the standard which is just the video id (the bit at v= in the URL).

In other words, please use the [youtube] tag, but use it correctly.





gzt



8549 posts

Uber Geek
+1 received by user: 1063


  Reply # 556622 11-Dec-2011 15:27 Send private message

You're right. That is exactly what I did. Sorry about that. Bummer about having that page inaccessible for 20 minutes or so. Completely unintentional on my part, was just trying to use the tag.

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

RBI2 bidders at Rural Connectivity Symposium
Posted 29-May-2017 12:50


Edifier R1700BT speakers review: Luxury Bluetooth sounds
Posted 28-May-2017 13:06


National AI group launching next month
Posted 25-May-2017 09:54


New Zealand Digital Future, according to tech companies
Posted 25-May-2017 09:51


New Microsoft Surface Pro delivers outstanding battery life, performance
Posted 25-May-2017 09:34


Garmin VIRB 360 brings immersive 360-degree 5.7K camera experience
Posted 25-May-2017 09:30


Telecommunications monitoring report: Are you being served?
Posted 24-May-2017 11:54


NetValue partners with CRM Provider SugarCRM
Posted 23-May-2017 20:04


Terabyte looms as Vocus users download 430GB a month
Posted 19-May-2017 14:51


2degrees tips into profit after seven lean years
Posted 19-May-2017 09:47


2degrees growth story continues
Posted 17-May-2017 15:25


Symantec Blocks 22 Million Attempted WannaCry Ransomware Attacks Globally
Posted 17-May-2017 12:41


HPE Unveils Computer Built for the Era of Big Data
Posted 17-May-2017 12:39


Samsung Galaxy S8 Plus review: Beautiful, feature-packed
Posted 16-May-2017 20:14


After ten years of mail pain Spark is done with Yahoo
Posted 15-May-2017 13:12



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.