Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


2 posts

Wannabe Geek


Topic # 11078 30-Dec-2006 20:30
Send private message

Hi there. My father-in-law gave me his motorola v1050 phone with USB cable. I set it up with mobile phonetools to hopefully transfer some pics and music. It recognises that it is plugged in to my phone but when I go to transfer selected file it says no modem installed. It also says no connection even though I have broadband. I need some serious help. Pleeeease....

(moderator edit (BG) - Edited title to something more suitable and fitting to the topic at hand)

Create new topic
1315 posts

Uber Geek
+1 received by user: 75

Trusted

  Reply # 56628 30-Dec-2006 22:44
Send private message

Have you done a Live Update with the MobilPhoneTools software? If not do so and it should solve your problem.



2 posts

Wannabe Geek


Reply # 56643 31-Dec-2006 08:41
Send private message

Thanks for the help. I did a live update and it goes through setup and everything fine.When I go to use it however it still says no modem connected. I am getting so frustrated!!! It says make sure you phone is unlocked before connecting to computer. Could there be something locked I don't know about on my phone??


Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.