Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




308 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 31


Topic # 226374 4-Jan-2018 17:58
Send private message

I was needing to restart my TP-Link Archer C7 V2 router at least daily with FibreX, so I thought trying some third party firmware might improve performance. I flashed my router with LEDE Reboot 17.01.4 / LuCI lede-17.01

 

I am not sure which internet protocol to use with FibreX. On the TP-link firmware I select Dynamic IP and I think this is the same as DHCP with LEDE, but I am getting nothing. I enabled Vlan tagging (ID 10) on the WAN, but still get nothing. Am I using the wrong protocol?


Create new topic


308 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 31


  Reply # 1929557 5-Jan-2018 06:50
Send private message

Solved. It is indeed DHCP protocol. Just had to restart the router.


Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.