Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




33 posts

Geek


Topic # 27342 22-Oct-2008 19:21
Send private message

Hello Xnet,

I have referred a friend to Xnet back in June but I haven't yet received the credit from the program.

We did the online application together around the 27-28th of June, there was a field that asked for the referrer's name and phone contacts which I've included. The application has since been processed and he remains an Xnet customer today.

I've followed through other forum topics concerning this problem and it has been repeatedly stated that the maximum period should be 3 months if not less. I have been waiting patiently for the credit to come but nothing seems to be happening to this day.

Could a friendly staff member please look into this for me? I can provide you our account details such as user names and phone number.

Thank you in advance!

Kind regards,

Gordon

Create new topic
6328 posts

Uber Geek
+1 received by user: 391

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 173123 23-Oct-2008 17:42
Send private message

Contact the help desk directly as this isn't an official support channel for WxC.

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.