Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


Topic # 58330 9-Mar-2010 18:13
Send private message

I'm using a Vodafone SIM on a Slingshot supplied Nokia 2730 Classic, and it seems Mobile TV is not working. I get a "No Response" message after waiting for it to load.

I searched the problem and it appears this problem surfaced before with the Nokia 6234.

I paid for Mobile TV last Wednesday, and have been unable to watch it.

Have also updated to the newest firmware, but problem is still not resolved. Anyone else using 2730 Classic encountering similar issues?

Thanks.

Create new topic
19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 305743 9-Mar-2010 18:26
Send private message

Check the media player (real player / one player) settings and the access point its using for streaming

Issue is not related to the Nokia 6234 issue along time ago

John



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 305746 9-Mar-2010 18:32
Send private message

Thanks John for the quick reply.

Yes, I have checked the settings is the Vodafone one.

Since this phone is supplied by Vodafone (from the Vodafone branding and logo on the phone), this is the only settings I have on the phone.

The media player on this phone is "Music Player". It does not appear to have a RealPlayer installed.



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 305758 9-Mar-2010 19:02
Send private message

I tried adding the video link as bookmark, and the link was to 172.27.19.254 .

19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 305786 9-Mar-2010 20:53
Send private message

I am sure the phone has one player or real player

Might be wrong


19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 305852 10-Mar-2010 08:34
Send private message

Please hold off playing around with your handset looks like it might be the Vodafone side

John



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 305858 10-Mar-2010 09:06
Send private message

Thanks John for following up on the issue.

Looking forward to some kind of fix soon.



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 306357 11-Mar-2010 18:28
Send private message

Any update on this issue?

Thanks.

1850 posts

Uber Geek
+1 received by user: 23

Trusted

  Reply # 306872 13-Mar-2010 11:38
Send private message

I also have the Nokia 2730 Classic.

I haven't tried streaming Sky on it but I am able to stream YouTube without any problems.... are you able to stream youtube videos?

Also, how did you find out what the media player was on your phone? Can't find that option. I'll see if mine is setup the same.



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 307117 14-Mar-2010 17:13
Send private message

The media player is the only one in the Entertainment option under Menu.

I'm back in Auckland now, and it looks like Sky Mobile TV is working fine here. I'm not sure if the problem has been fixed elsewhere, but I'll give it a try when I'm in Palmerston North again. It wasn't working when I last tried there on Wednesday.

1850 posts

Uber Geek
+1 received by user: 23

Trusted

  Reply # 307132 14-Mar-2010 18:03
Send private message

Ok, that's cool - at least you know it's not an issue with the phone then if it's working now....

19282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 2600
Inactive user


  Reply # 307367 15-Mar-2010 12:43
Send private message

bonkiebonks: The media player is the only one in the Entertainment option under Menu.

I'm back in Auckland now, and it looks like Sky Mobile TV is working fine here. I'm not sure if the problem has been fixed elsewhere, but I'll give it a try when I'm in Palmerston North again. It wasn't working when I last tried there on Wednesday.


Yes sorry missed this one issue should now be resolved

John



365 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 307412 15-Mar-2010 15:29
Send private message

Yeap, it looks like it's working in Palmerston North as well. So I think the issue was with the handset, not the location. It just happened that I was in Auckland that it worked.

Thanks John for getting a resolution for this issue.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.