Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


BDFL - Memuneh
61192 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11974

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Create new topic
46 posts

Geek


  Reply # 324886 29-Apr-2010 18:41
Send private message

It's up for me, though it's loading slowly and the stylesheet isn't always loading. 

19 posts

Geek


  Reply # 324888 29-Apr-2010 18:51
Send private message

I have seen the site loads once (without stylesheet) out of around ten attempts. Certainly struggling...
And I wanna see how much I have left of my cap to burn :-(




BDFL - Memuneh
61192 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11974

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



BDFL - Memuneh
61192 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11974

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  Reply # 324897 29-Apr-2010 18:58
Send private message

Not things are clearer:


"The Proxy Was Unable to Fulfill Your Request
--------------------------------------------------------------------------------
The proxy was unable to fulfill your request because the computer at www-server.telstraclear.co.nz:80 did not respond to the proxy's attempt(s) to connect.

If you typed the web address, please check for typographical errors. If the address is correct and later attempts to access this website are still unsuccessful, you may wish to contact the website's administrator."






93 posts

Master Geek

Trusted

  Reply # 324904 29-Apr-2010 19:11
Send private message

FYI, also affecting webmail & customer zone & usagemeter.




Any opinions expressed on Geekzone are my own and not those of my employer.

75 posts

Master Geek


Reply # 324919 29-Apr-2010 19:37
Send private message

When isn't vodafone's website playing up! (Well, actually it's working for me right now! Go figure.)
It has often suffered timeouts and missing stylesheets.

138 posts

Master Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 324924 29-Apr-2010 19:44
Send private message

Just got a major lag spike on WoW (600+ ms).

Local sites are OK but int'l connectivity seems munted.

75 posts

Master Geek


  Reply # 324928 29-Apr-2010 19:47
Send private message

re: intl traffic,

I agree, usually by splitting a DL into 5-8 parts I can get a constant 1200KB/s, but I only seem to be getting 400-480KB/s at the moment.

I'm pretty sick of TCL with their seemingly constant problems with their cable service, I'm seriously thinking of moving to snap some time soon.

138 posts

Master Geek
+1 received by user: 7


  Reply # 324936 29-Apr-2010 20:04
Send private message

Int'l connectivity seems to have stabilised now, and TCL's website is back on.

93 posts

Master Geek

Trusted

  Reply # 324948 29-Apr-2010 20:24
Send private message

All services are running again.
Tonight's problem was nothing to do with the cable network, a server had issues (in Auckland I believe).




Any opinions expressed on Geekzone are my own and not those of my employer.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.