Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.

mjb



922 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 21

Trusted

Topic # 31360 14-Mar-2009 12:13
Send private message

After doing a factory defaults on my SPA2102 as told to by the guys at slingshot, I'm now getting the Reorder tone when dialing *55 to access voicemail... is there some configuration that I'm possibly missing? When the call is active, the SPA is showing the dialed number as "*55" and that it's an invalid call.

Thought I'd ask here first, since someone may have seen this, and know what I need to look for to fix it. :)




contentsofsignaturemaysettleduringshipping


Create new topic
27065 posts

Uber Geek
+1 received by user: 6509

Moderator
Trusted
Biddle Corp
Lifetime subscriber

  Reply # 201188 14-Mar-2009 12:40
Send private message

The Linksys adapter has a whole heap of * codes preprogrammed for vertical service settings.

Go into the Regional settings and find what setting uses *55 and delete it. You can delete the bulk of these as they will never be any use.


mjb



922 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 21

Trusted

  Reply # 201214 14-Mar-2009 16:50
Send private message

Thanks for the reply.. Unfortunately there was no setting with *55 as it's code - which leads me to believe that it's my Dial Plan that's awry.. yet it does have "*xxS0" in it, at the start no less. I say this because it's around 5 seconds before I get the Reorder tone, which is what the setting in the ATA is.

I've just checked my iTalk features, and the only odd thing is that the feature "When dialing the voicemail number from an iTalk phone ask for the mailbox number? (By default you will be connected to your own mailbox)" was enabled.. but I should still have reached the IVR.




contentsofsignaturemaysettleduringshipping


mjb



922 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 21

Trusted

  Reply # 201220 14-Mar-2009 17:39
Send private message

Whoa, it's not working on X-Lite either... so it's not the ATA, must be my account. Oddly, every time I call *52, I always get 'voicemail activated', never 'deactivated'.




contentsofsignaturemaysettleduringshipping


7875 posts

Uber Geek
+1 received by user: 790

Subscriber

  Reply # 201230 14-Mar-2009 19:02
Send private message

OK on my PAPT2 at 17.03 




Regards,

Old3eyes


mjb



922 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 21

Trusted

  Reply # 201244 14-Mar-2009 22:33
Send private message

Cheers for that.

Yeah, I ended up calling slingshot and waiting on hold for 20 minutes while they looked into it. Turns out they needed to raise a fault call for it, because they could replicate it at their end when using my SIP login.




contentsofsignaturemaysettleduringshipping


mjb



922 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 21

Trusted

  Reply # 201454 16-Mar-2009 17:26
Send private message

I got a call this afternoon saying that voicemail service should be restored, and indeed it was. I asked the rep what it was, and if it was just me - to paraphrase, it was a server config issue, and he was making quite a few calls this afternoon to let people know it's working again.




contentsofsignaturemaysettleduringshipping


Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.