Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


joshhill96

1474 posts

Uber Geek

Trusted
Freeview NZ

#257281 24-Sep-2019 09:33
Send private message

I have been googling this for a few weeks now. 

 

I can't download or update any apps in the Microsoft Store app. I have tried signing out, terminating the app, resetting the app, 

 

Everything Youtube and forums tell me to do but still not working, It's only just happened and a new laptop with all the latest updates 

 

Could anyone help me? 

 

Thanks





Currently working with Freeview NZ and Owner of Tech Plus Services Limited
Former Consultant at Spark New Zealand Trading Limited, DISH TV Technologies. 

 

Travel Geek: Brazil, Chile, New Caledonia, United States, Fiji, Vanuatu, Australia, Cook Islands


Create new topic
gehenna
6634 posts

Uber Geek

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  #2323713 24-Sep-2019 09:34
Send private message

I had that for a while on a work Surface.  Once I reimaged it started working fine.  I tried all sorts of things that were recommended online but nothing helped until a reimage.


joshhill96

1474 posts

Uber Geek

Trusted
Freeview NZ

  #2324013 24-Sep-2019 14:24
Send private message

Thanks for that, I'll look into that.





Currently working with Freeview NZ and Owner of Tech Plus Services Limited
Former Consultant at Spark New Zealand Trading Limited, DISH TV Technologies. 

 

Travel Geek: Brazil, Chile, New Caledonia, United States, Fiji, Vanuatu, Australia, Cook Islands


 
 
 
 


Jogre
157 posts

Master Geek


  #2331777 7-Oct-2019 11:11
Send private message

gehenna:

 

I had that for a while on a work Surface.  Once I reimaged it started working fine.  I tried all sorts of things that were recommended online but nothing helped until a reimage.

 

 

I had it by trying to do a win7 style of profile rebuild (delete regkey and rename %userprofile%) which broke all the Win10 Apps/store for ages but it eventually came right although not sure if that was time or me doing something that didn't have an immediate fix.


Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS1621+ 
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.