Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1 post

Wannabe Geek


Topic # 66250 16-Aug-2010 07:37
Send private message

Hi There,

For some reason as of a month ago I am unable to load particular websites with a lot of video content i.e. mpora.com, pinkbike.com, ESPN - videos. Youtube and Vimeo work just fine. I have contacted slingshot and they can't find any issues at there end. I am just weondering if I have deleted an application that would usually open these pages.

Cheers,

Ritchie

Create new topic
97 posts

Master Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 378454 10-Sep-2010 07:51
Send private message

what browser are you using, if your using safari
try firefox
try updating flash
updating apple software

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.