Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


44 posts

Geek


Topic # 26577 26-Sep-2008 14:08
Send private message

Hey i'm having some issues with my soundcard which is a sigma-tel (stac97n)
I have recently reinstalled windows and have got all the drivers for all
of my other hardware sortred out except for some reason when i try to
install the drivers to my soundcard it does all the installation stuff and
does a system restart but when it boots up again i look in the device manager
and my soundcard drivers arn't there and my sound doesn't work
any solutions/advice would be most helpful

cheers
Cam

Create new topic


44 posts

Geek


  Reply # 168790 3-Oct-2008 12:11
Send private message

clearly no one can help me... but thats ok i'll just keep up my efforts to
fix my soundcard... maybe i'll purchase another one... in which case...
does anyone know of any good sound cards?

1828 posts

Uber Geek
+1 received by user: 215
Inactive user


  Reply # 169334 6-Oct-2008 16:29
Send private message

please use the Latest AC97 codec from Realtek



44 posts

Geek


  Reply # 169380 6-Oct-2008 19:17
Send private message

lol thanks you just reminded me how i fixed my soundcard last time

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.