Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




411 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


Topic # 31921 5-Apr-2009 07:39
Send private message

hi

I am currently diagnosing the old socket 370, P3 i use to use before. its currently turning ON, however theres no beeps but monitor turns on as in the red light turns to green but it says "no signal". and the HDD light is solid red so as the CDROM light. i suspected it was ram, so i pulled it out and fitted another one with same specs but sam problem.
any guesses?
Motherboard is Gigabyte GA-6VEML

cheers!

Create new topic


411 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 2


  Reply # 205356 5-Apr-2009 07:43
Send private message

i took off all the pci cards and cdrom power. just had hdd plugged in. now unit doesnt show the hdd light solid. but my monitor displays the bios detecting drives and etc and then it goes of. monitor is on and off. unit also gives me a beep after like 2 min.

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Geekzone Live »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.