Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1 post

Wannabe Geek


Topic # 11648 4-Feb-2007 19:02
Send private message


Hey all,

I have a treo 700wx and I'm encountering an issue with playing videos off my external card.

I'm getting the error "A storage card was inserted. Do you want to search it for audio and video files?"

As soon as I lauch the media player to show a video that message continues to pop up – say I “x” out of the player and go to my email and I put my device down, when I got to it again that message comes up over and over in that sort of sequence.

I'm not removing the memory card at all during my operation of the treo.  What could be causing this?

Thanks all.

Create new topic
Hawkes Bay
8477 posts

Uber Geek
+1 received by user: 4

Mod Emeritus
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 59737 4-Feb-2007 20:14
Send private message

mine works fine.

try using a different memory card, and see if the same problem occurs.

what make/model/type/speed/capacity card do you have?







Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.