Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




1 post

Wannabe Geek


Topic # 5148 3-Oct-2005 09:33

Could anyone please help me?

I keep getting the follwoing error message when I start ActiveSync (3.8):

"WCESMgr.exe-Application Error"
"The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application."

The only way to get ActiveSync to launch is to restart the computer. Sometimes it launches and sometime that message is displayed... It happened with earlier versions of ActiveSync as well.

My OS is Windows 2000 professional.

Could anyone give me any advice on this issue?

Thanks!

Create new topic
BDFL - Memuneh
61777 posts

Uber Geek
+1 received by user: 12432

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

Reply # 20946 3-Oct-2005 18:27
Send private message

Perhaps it is configured to use an invalid (or inexistent) Serial Port? Or perhaps it's a memory (hardware) problem on your computer? Or it could be a fault in the USB port (if it is selected on ActiveSync connection settings)?





Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.