Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


1350 posts

Uber Geek
+1 received by user: 211


Topic # 57702 22-Feb-2010 14:51
Send private message

Hi, what's new hasn't worked since Friday. Wondering if fault at my end or if everyone got same thing happening. Everything else going fine except when router off line and turn ps3 on sometimes get NAT failed. It to date always comes right after disabling internet on ps3 and then reenabling it or doing test connection, then get NAT type 2.

Create new topic
513 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 1

Trusted
Kiwi Dev Studios

  Reply # 301027 22-Feb-2010 15:13
Send private message

I've had previous issues with my PS3 and the internet.. most of the time its due to DNS no responding or not able to lookup domains.. If you have it set on automatic, I would suggest changing it to manual, and put in another set, say OpenDNS or any other NZ ISP's DNS.
The Whats New calls home to a specific server for its data - and if it can't resolve it, it knows not to error, but just not to display anything. Have a try with that idea and see what happens..




--
Stephen
twitter/ NZCoderGuy / KiwiDevStudios

Kiwi Dev Studios




1350 posts

Uber Geek
+1 received by user: 211


  Reply # 301031 22-Feb-2010 15:29
Send private message

If I press x on it get error 8003200d. Changing DNS makes no difference.

513 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 1

Trusted
Kiwi Dev Studios

  Reply # 301985 25-Feb-2010 10:19
Send private message

Hey there, did you bother to google the error code?

Link http://www.ps3blog.net/community/general-ps3-discussion/error-code-8003200d/

The error is related to a problem on Sonys end it appears.




--
Stephen
twitter/ NZCoderGuy / KiwiDevStudios

Kiwi Dev Studios




1350 posts

Uber Geek
+1 received by user: 211


  Reply # 302492 26-Feb-2010 15:04
Send private message

Yes I did, but the discussion wasn't that advanced with the above link when looked it up.

Wait it out and see what happens, Thanks.

3282 posts

Uber Geek
+1 received by user: 208

Trusted

  Reply # 302493 26-Feb-2010 15:05
Send private message

It seemed fixed for me last night?



1350 posts

Uber Geek
+1 received by user: 211


  Reply # 302699 27-Feb-2010 13:50
Send private message

Yep, working for me to now. Just checked this mourning Saturday. Haven't had it on for the last 2-3 days.

Good to know nothing wrong with my machine.

If came right Thursday night, looks like it was down for about a week.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.