Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Mike*Rodgers

5 posts

Wannabe Geek


#1222 14-Mar-2004 09:55
Send private message

Hiya,
When I first bought my bluetooth dongels I had problems getting the internet working on the client computer. Then all of a sudden it started working, which was great, but a couple of weeks ago something happened to the client bluetooth software and I had to re-install it.

Now, the internet has stopped working on the client desktop, and I can't seem to get it going again. I've run all the wizards time and time again, but still now luck?!

All the settings seem to be in order.

**
Any ideas?
**

Seeing it was working before and the settings were correct, if I re-installed it would the new setting conflict with the old settings??

I am using 2 desktop PCs (both XP);
Alcatel Broadband modem;
2 X-Micro BT dongles.

Any help would be appreciated.

Thanks
Mike

Create new topic
 
 
 

Affiliate link: Shop for sports gear at Wiggle.
freitasm
BDFL - Memuneh
68498 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #4223 14-Mar-2004 12:25
Send private message

IF it worked before then was some change introduced since then. Any software installed since then? Any software updated since then?

Does your network have another DHCP server? Have you replaced the network card in any of the computers?




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


Mike*Rodgers

5 posts

Wannabe Geek


  #4234 15-Mar-2004 01:53
Send private message


The only thing I have installed is 'Nokia PC suite' which I then uninstalled but I was left with 'Nokia Connection Manager' which is in the control panel and runs on startup but I cant seem to delete it ur uninstall it.

I havent changed any settings, I just ran 'Network Setup Wizard'/

I can connect to the host PC fine, but when I open Internet Explorer on client PC the 'Connect/Work offline' box comes up?!



 
 
 
 


Mike*Rodgers

5 posts

Wannabe Geek


  #4450 27-Mar-2004 02:24
Send private message


Anyone have any ideas as to whats wrong??
Or
Suggestions of things to try?

Thanks

freitasm
BDFL - Memuneh
68498 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

#4451 27-Mar-2004 08:40
Send private message

I havent changed any settings, I just ran 'Network Setup Wizard'

Network Setup Wizard changes a lot in configuration settings. You have to check everything on your network, make sure the receiving adapter on your server computer have the address 192.168.0.1 and that the adapter from where ICS is established on your server computer is not this.

Also make sure to enter your ISP's DNS in the appropriate fields on the receiving side.




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Amazon | My technology disclosure


Create new topic




News »

Amazon introduces new Echo devices
Posted 25-Sep-2020 11:56


Mad Catz introduces new S.T.R.I.K.E. 13 Mechanical Gaming Keyboard
Posted 25-Sep-2020 11:34


Vodafone NZ upgrades international submarine network
Posted 25-Sep-2020 09:09


Jabra announces wireless noise-cancelling airbuds, upgrade existing model
Posted 24-Sep-2020 14:43


Nokia 3.4 to be available in New Zealand
Posted 24-Sep-2020 14:34


HP announces new HP ENVY laptops aimed at content creators
Posted 24-Sep-2020 14:02


Logitech introduce MX Anywhere 3
Posted 21-Sep-2020 21:17


Countdown unveils contactless shopping with new Scan&Go tech
Posted 21-Sep-2020 09:48


HP unveils new innovations for businesses adapting to rapidly evolving workstyles and workforces
Posted 17-Sep-2020 15:36


GoPro launches new HERO9 Black camera
Posted 17-Sep-2020 09:45


Telecommunications industry launches new 5G Facts website
Posted 17-Sep-2020 07:56


New Zealand ranks 3rd in world in GSMA index
Posted 15-Sep-2020 10:13


Trend Micro Security Suite adds web monitoring to prevent identity theft
Posted 14-Sep-2020 15:37


NVIDIA to acquire Arm for US$ 40 billion
Posted 14-Sep-2020 12:27


Epson launches its next gen A3+ colour EcoTank multi-function printer
Posted 10-Sep-2020 16:08



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.