Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




150 posts

Master Geek
+1 received by user: 9


Topic # 26660 29-Sep-2008 20:25
Send private message

Hi team,

 I was working with a Satellite card on Sunday and reset the drivers.  The next thing I've lost the internet.

ipconfig /all  reports only

Windows IP Configuration


So what do I do now?

WINXP Pro, IBM M50 desktop 40GB drive 512MB RAM

The LAN light is flashing ok.

The driver says its ok.

Cheers
Bernard


Create new topic
80 posts

Master Geek


  Reply # 170100 9-Oct-2008 10:55
Send private message

if you go back to the command line and type :

c:\ping localhost

what result do you get? If it actually gives responses then we'll need to look further into this, if on the other hand it gives no response I'd say you accidentally uninstalled your TCP/IP Stack in Windows. Now this isn't as straight forward as uninstalling and re-installing your network card/device drivers, but it can be fixed. Let me know the output of the above command.

Create new topic



Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.