Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


9 posts

Wannabe Geek


Topic # 24024 13-Jul-2008 12:31
Send private message

Hi everyone

I just got a DSE Freeview HD setup box yesterday and I was trying out the functions. It seems that the subtitles for programs on TV2 (because I haven't tried TV1 shows yet) appear about 2 seconds before the person says the line. This means that half way through that person's line, the subtitle will disappear and be replaced with what the next character will say.

At first I thought maybe the problem was just for that one show (last night's TV2 movie, Face Off) but this morning I had a look at Shortland Street and it was the same.

Am I the only one who has this subtitle problem?

Create new topic
138 posts

Master Geek


  Reply # 149795 21-Jul-2008 10:27
Send private message

I have the exact same problem with the TV2 subtitles using a Nova T 500 and MediaPortal, plus it has been mentioned by others in the NZ thread at the MP forums. So I assume this is a problem with the feed rather than our respective setups.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.