Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


VicMcDonald

6 posts

Wannabe Geek


#25095 11-Aug-2008 23:04
Send private message

Bought a Draco HDTV6300 STB and connected it up. Went through all the setup procedures and everything was ok.
10 days later no TV3. Get sound and signal strength of 69% but no picture! All other channels ok
INFO button shows - on carrier strength
Living in Epsom and aerial pointing towards Three Kings, Auckland
 

Any ideas on what’s gone wrong


Create new topic
old3eyes
9010 posts

Uber Geek

Subscriber

  #156170 12-Aug-2008 08:51
Send private message

Have you tried a channel rescan??




Regards,

Old3eyes


 
 
 

GoodSync. Easily back up and sync your files with GoodSync. Simple and secure file backup and synchronisation software will ensure that your files are never lost (affiliate link).
VicMcDonald

6 posts

Wannabe Geek


  #156265 12-Aug-2008 13:16
Send private message


I've tried factory reset and rescanned a couple of times. Last night nothing had changed still no channel 3.Before leaving for work this morning I had another look and found all the channels had gone!I am going to try it at a friend’s house to see if the box is stuffed. I will also borrow his DSE box and try it at my house.Will post the results

VicMcDonald

6 posts

Wannabe Geek


  #157813 18-Aug-2008 20:20
Send private message

The Draco has been tried in two locations, Hillsborough and Remuera. both times faultless performance.
I borrowed a friend's DSE STB and it has worked with no problems.
Tomorrow I get the Draco back to try again.
I suspect the problem lies between the couch and the remote!

Will update



knoydart
904 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #157827 18-Aug-2008 21:27
Send private message


I suspect the problem lies between the couch and the remote!


As we say at work, its a human interface error

alliancetv
1 post

Wannabe Geek


  #162679 6-Sep-2008 20:31
Send private message

You could try this,  Go to set up, then tv set up, then with the HD resolution choose either 720p or 1080i.  Not the native as this is the factory setting.

old3eyes
9010 posts

Uber Geek

Subscriber

  #162821 7-Sep-2008 16:25
Send private message

Here's a similar issue with the Draco... https://www.freeviewshop.co.nz/forum/index.php/topic,758.0.html 






Regards,

Old3eyes


Create new topic





News and reviews »

Synology Introduces BeeStation
Posted 23-Feb-2024 14:14


New One UI 6.1 Update Brings Galaxy AI to More Galaxy Devices
Posted 23-Feb-2024 10:50


Amazon Echo Hub Available in New Zealand
Posted 23-Feb-2024 10:40


InternetNZ Releases Internet Insights 2023
Posted 20-Feb-2024 10:31


Seagate Adds 24TB IronWolf Pro Hard Drives for Multi-user Commercial and Enterprise RAID Storage Solutions
Posted 19-Feb-2024 16:54


Seagate Skyhawk AI 24TB Elevates Edge Security Capacity and Performance
Posted 9-Feb-2024 17:18


GoPro Releases Quik Desktop App for macOS and Introduces Premium+ Subscription Tier
Posted 9-Feb-2024 17:14


Ring Introduces New Ring Battery Video Doorbell Pro
Posted 9-Feb-2024 16:51


Galaxy AI Transforms the new Galaxy S24 Series
Posted 18-Jan-2024 07:00


D-Link launches AI-Powered Aquila Pro M30 Wi-Fi 6 Mesh Systems
Posted 17-Jan-2024 20:02


Newest LG 4K Lifestyle Projector Doubles as Art Objet
Posted 9-Jan-2024 15:50


More LG Smart TV Owners Set To Enjoy the Latest webOS Upgrade
Posted 9-Jan-2024 15:45


Panasonic Announces the Z95A and Z93A With Fire TV Built In
Posted 9-Jan-2024 15:30


Amazon Echo Pop Review
Posted 8-Jan-2024 14:22


Samsung Tab S9 FE Review
Posted 17-Dec-2023 08:26









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.







GoodSync is the easiest file sync and backup for Windows and Mac