Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


30 posts

Geek


Topic # 30531 11-Feb-2009 19:01
Send private message

Hiyas,

Been using my Hills STB for months, just returned from holiday to find no channel reception.

Did a factory reset, set it up the same way as before (lnb type 10750) but still 0% signal quality.

Have I got a dud? Third time I've had to replace the unit for various problems. The satellite (an ex-sky one, I guess..) doesn't appear to have moved - what kind of equipment would I be looking at to verify that the sat is OK?

Create new topic
679 posts

Ultimate Geek
+1 received by user: 65

Trusted

  Reply # 195391 11-Feb-2009 20:45
Send private message

If you dont have access to any test equipment,the easiest way is to borrow another working set top box




30 posts

Geek


  Reply # 195433 11-Feb-2009 23:42
Send private message

Stupid thing fixed itself while I was having a cat-nap.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.