Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


2 posts

Wannabe Geek


Topic # 55319 29-Dec-2009 21:17
Send private message

Hi guys,


I just got myself a zinwell zmx-7500. I have conncected it to my tv and satellite but i'm getting no signal. I have followed procedure on freeview.co.nz to hook it up. Seems to be hooked up properly but when i engage the search funtion it can't get any channels and says " service not collected". I have checked on freeview website for coverage in my area and it says "very likely" so why am i not getting any service.


would appreciate any help.


Thanks,
Anu.

Create new topic
4270 posts

Uber Geek
+1 received by user: 74

Moderator
Trusted
Lifetime subscriber

  Reply # 288205 8-Jan-2010 16:18
Send private message

I am locking this, as you have created a second thread about the exact same thing.

Please do not create multiple threads in the future, if you need to bump a thread if its not had a reply.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.