Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.




259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


# 77106 11-Feb-2011 00:45
Send private message

tonight im watching the channel it has no audio anybody know why

btw i guess by the time i get a reply they will have fixed it

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2


259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 438273 11-Feb-2011 13:36
Send private message

once again no audio on c4

BDFL - Memuneh
64979 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

 
 
 
 




259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 438282 11-Feb-2011 13:56
Send private message

im in auckland was working about 1hr 30mins ago with audio

438 posts

Ultimate Geek


  # 438290 11-Feb-2011 14:08
Send private message

working fine in chch

1956 posts

Uber Geek


  # 438311 11-Feb-2011 15:01
Send private message

I'm in Auckland (North Shore) and its working OK here at 3pm.

549 posts

Ultimate Geek


  # 438321 11-Feb-2011 15:21

what sort of box do you have? Have you tried a rescan? Waiatarua or skytower? Works for me with Zinwell and hyundai off Waiatarua.




don't mess with me.... i'm the hd insider....



259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 438325 11-Feb-2011 15:28
Send private message

ok ill try rescan

 
 
 
 




259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 438329 11-Feb-2011 15:35
Send private message

still no sound i live in waymouth roys rd

549 posts

Ultimate Geek


  # 438493 12-Feb-2011 02:07

What sort of IDTV, STB or USB tuner do you have? Still works here fine.

Gotta be your setup??




don't mess with me.... i'm the hd insider....

Banana?
4880 posts

Uber Geek

Subscriber

  # 438509 12-Feb-2011 08:13
Send private message

Other channels working?

2129 posts

Uber Geek

Trusted

  # 438824 13-Feb-2011 12:24
Send private message

It looks like they have tweaked the audio stream on the freeview|HD version of C4. I did some test recordings last night under MythTV and I get no audio. On my C650 Samsung TV there are no issues.

The format is still HE-AAC but the FAAD decoder is complaining about the format. I need to take a better look at this.




Generally known online as OpenMedia, now working for Red Hat APAC a Technology Evangelist and Product Manager. Still playing with MythTV and digital media on the side.


1139 posts

Uber Geek

Trusted

  # 438935 13-Feb-2011 19:03
Send private message

FAAD complained about many of my VideoRedo trial trims as long as a year ago. It doesn't seem to be ideal for our streams...



259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 439419 14-Feb-2011 19:36
Send private message

openmedia: It looks like they have tweaked the audio stream on the freeview|HD version of C4. I did some test recordings last night under MythTV and I get no audio. On my C650 Samsung TV there are no issues.

The format is still HE-AAC but the FAAD decoder is complaining about the format. I need to take a better look at this.


oh thanks for the info this suck they should have just keep the same audio my freeview box plays c4 fine its just my computer with the problem

Cloud Guru
4060 posts

Uber Geek

Trusted
Snowflake
Subscriber

  # 439429 14-Feb-2011 19:58
Send private message

freeviewfan:
openmedia: It looks like they have tweaked the audio stream on the freeview|HD version of C4. I did some test recordings last night under MythTV and I get no audio. On my C650 Samsung TV there are no issues.

The format is still HE-AAC but the FAAD decoder is complaining about the format. I need to take a better look at this.


oh thanks for the info this suck they should have just keep the same audio my freeview box plays c4 fine its just my computer with the problem


perhaps the correct statement here would be "i hope the FAAD decoder fixes whatever bugs it has that are causing the audio to break"...

if freeview boxes work, 7MC machines work, etc etc, then you cant blame the broadcaster for an isolated audio issue...






259 posts

Ultimate Geek
Inactive user


  # 439443 14-Feb-2011 20:34
Send private message

Regs:
freeviewfan:
openmedia: It looks like they have tweaked the audio stream on the freeview|HD version of C4. I did some test recordings last night under MythTV and I get no audio. On my C650 Samsung TV there are no issues.

The format is still HE-AAC but the FAAD decoder is complaining about the format. I need to take a better look at this.


oh thanks for the info this suck they should have just keep the same audio my freeview box plays c4 fine its just my computer with the problem


perhaps the correct statement here would be "i hope the FAAD decoder fixes whatever bugs it has that are causing the audio to break"...

if freeview boxes work, 7MC machines work, etc etc, then you cant blame the broadcaster for an isolated audio issue...


hope it gets fixed soon there some stuff i wanna rec off there

 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic



Twitter and LinkedIn »



Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:





News »

Samsung Galaxy Fold now available in New Zealand
Posted 6-Dec-2019 00:01


NZ company oDocs awarded US$ 100,000 Dubai World Expo grant
Posted 5-Dec-2019 16:00


New Zealand Rugby Selects AWS-Powered Analytics for Deeper Game Insights
Posted 5-Dec-2019 11:33


IMAGR and Farro bring checkout-less supermarket shopping to New Zealand
Posted 5-Dec-2019 09:07


Wellington Airport becomes first 5G connected airport in the country
Posted 3-Dec-2019 08:42


MetService secures Al Jazeera as a new weather client
Posted 28-Nov-2019 09:40


NZ a top 10 connected nation with stage one of ultra-fast broadband roll-out completed
Posted 24-Nov-2019 14:15


Microsoft Translator understands te reo Māori
Posted 22-Nov-2019 08:46


Chorus to launch Hyperfibre service
Posted 18-Nov-2019 15:00


Microsoft launches first Experience Center worldwide for Asia Pacific in Singapore
Posted 13-Nov-2019 13:08


Disney+ comes to LG Smart TVs
Posted 13-Nov-2019 12:55


Spark launches new wireless broadband "Unplan Metro"
Posted 11-Nov-2019 08:19


Malwarebytes overhauls flagship product with new UI, faster engine and lighter footprint
Posted 6-Nov-2019 11:48


CarbonClick launches into Digital Marketplaces
Posted 6-Nov-2019 11:42


Kordia offers Microsoft Azure Peering Service
Posted 6-Nov-2019 11:41



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.